Sindicatele acuză ascunderea adevărului privind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 în școli

Trebuie citite

USLIP Iași

Sindicaliștii de la USLIP Iași acuză autoritățile de ascunderea adevărului privind creșterea numărului de cazuri de COVID-19 în școli în unitățile de învățământ. Aceștia amenință cu pângeri penale și civile.

Inconștiența și iresponsabilitatea autorităților (Monica Anisie, Ludovic Orban, Klaus Iohanis și Nelu Tătaru) continuă să facă victime!

Este revoltător că autoritățile au cunoștință de existența unor cazuri pozitive în unitățile școlare, dar ascund adevărul. Astăzi, 14.06.2020, la ora 18:00 ni s-a confirmat un nou caz de profesor pozitiv la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

De asemenea ni s-a transmis că și la Școala „Vasile Conta” un elev se află în izolare după ce a participat la cursurile de pregătire. Cazul de la Liceul „Alexandru Ioan Cuza” poate avea însă și alte repercusiuni deoarece există profesori care au norma didactică și în alte unități de învățământ și inevitabil, involuntar ar fi putut transporta virusul.

Considerăm că principalii responsabili pentru aceste evenimente sunt cele patru persoane menționate mai sus.

Iresponsabilitatea și lipsa de viziune a acestora în ceea ce privește ambiția de a organiza Examenele Naționale în sistem clasic, poate produce adevărate drame în anumite familii.

Ceea ce ei probabil gândesc doar într-un număr de statistică, noi gândim in termeni de vieți omenești, puse în pericol iresponsabil de către autoritățile statului român.

Dorim să atenționăm că USLIP IAȘI va monitoriza fiecare caz de cadru didactic infectat la nivelul județului, iar dacă vom face legătura de cauzalitate cu prezența la școală a acestora, vom acționa pe cale legală prin plângeri civile și penale.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -