Se amână titularizarea | S-a decis prin Ordin de Ministru!

Trebuie citite

Activități suspendate!

Având în vedere declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Ministerul Educației și Cercetării a decis, prin aprobarea Ordinului 5259/2020, suspendarea organizării și desfășurării unor activități prevăzute în anexa nr. 19 din Metodologia-cadru privind mobilitatea personalului didactic de predare din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021.

Se suspendă titularizarea!!!

Ordinul de ministru prevede, mai precis, suspendarea organizării și desfășurării activităților prevăzute la punctul I, subpunctele 12-25, din anexa nr. 19 a Metodologiei de mobilitate. Iar la punctul I, subpunctul 12 din anexa nr. 19 a Metodologiei se face referire la „Ocuparea prin concurs naţional a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar”. Așadar, examenul de Titularizare se suspendă până la încheierea stării de alertă instituite pe întreg teritoriul țării.

Vezi aici ordinul de Ministru

Vezi aici Metodologia de mobilitate

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -