Planuri pentru concedierea a 100.000 de profesori?!

Trebuie citite

100.000 de profesori

Afaceristul Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerț Româno-Germane AHK, a susținut că un premier tehnocrat ce va veni în 2020 va decide disponibilizarea a 400.000 de bugetari, iar ulterior se va lua și decizia renunţării la cota unică de impozitare şi adoptarea impozitării progresive.

SedLex

Mai jos, prezentăm un fragment din reacția SedLex .

Referitor la declarațiile belicoase ale reprezentantului Camerei de Comerț Româno- Germane, domnul Dragoș Anastasiu, facem următoarele precizări:

  • dintr-o lipsă acută de cunoaștere (prostie chiar) majoritatea celor care fac referire la sistemul bugetar se gândesc la administrația publică.
  • sistemul bugetar este compus din sistemul de ordine publică și siguranță națională, sistemul de învățământ, sistemul sănătății, sistemul administrației publice.
  • administrația publică reprezintă un număr de 125.000 de posturi ocupate, din care 76.000 în administrația locală, iar diferența până la 125.000 în administrația publică centrală.

Abia așteptăm să vedem cum o să reușească domnul Dragoș Anastasiu să dea afară 100.000 de profesori, 150.000 de angajați din sistemul sănătății, 70.000 din sistemul de ordine publică și siguranță națională și 80.000 de funcționari.

Concedieri în pregătire!!!

Citește aici

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Control la meditații! O Comisie Națională de Inspecție Școlară îi va verifica pe profesori

Meditații controlate și fiscalizate, aceasta pare a fi una din direcțiile de evoluție a ME sub administrarea lui Cîmpeanu
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -