Laviniu Lăcustă: „Lucrurile încep să arate foarte rău…”. În plină pandemie, 72 de cadre didactice sunt convocate în Sala de Sport la Consiliul Profesoral!

Date:

Lucrurile încep să arate foarte rău

Liderul USLIP Iași, profesorul Laviniu Lăcustă, avertizează asupra înrăutățirii situației din sistemul educațional în actualul context al pandemiei.

Lucrurile încep să arate foarte rău în ceea ce privește numărul de infectări din școli. Personal nu sunt surprins de acest fenomen. Nu avea cum să fie altfel în contextul în care MEC și autoritățile locale nu au făcut mai nimic pentru a putea să ne luptăm de pe alte poziții cu virusul SARS-COV-2. Există foarte multă îngrijorare la nivelul elevilor, profesorilor și părinților. Medicii din Iași avertizează că în curând vor trebui să aleagă cine trăiește și cine pleacă!!! Vom încerca să venim cu un nou set de propuneri ținând cont de contextul actual. Am mai făcut acest lucru pe 15.06. și nu am fost ascultați. Pot să înțeleg orgoliile și ambițiile unor politicieni însă doar până la un punct.. Le transmit că sănătatea oamenilor nu poate face obiectul orgoliilor, ambițiilor sau al ignoranței lor.

În plină pandemie

Sindicalistul atrage atenția asupra modului în care se va organiza un C.P. în care vor fi convocate 72 de cadre didactice.

PS Tocmai mi s.a transmis că mâine 09.10.2020, în plină criză pandemică la o școală generală din Iași au fost convocate 72 de cadre didactice în Sala de Sport la Consiliul Profesoral!!! Vom face adresă la IȘJ Iași mâine și vom cere destituirea respectivei directoare pentru punerea în pericol a sănătăți întregului corp profesoral.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Lucrurile încep să arate foarte rău în ceea ce privește numărul de infectări din școli. Personal nu sunt surprins de…

Geplaatst door Laviniu Adrian Lăcustă op Donderdag 8 oktober 2020

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
37 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap