„Simulați, doamna ministru, redactarea corectă a lucrărilor!”

Trebuie citite

Tradiție

Specialiștii MEN, ne referim la cei care realizează testele livrate elevilor cu prilejul examenelor naționale, nu au ratat ocazia de a scăpa și câteva greșeli. Tradiție sau nu, astfel de situații nu fac bine MEN și sistemului de învățământ. Detalii puteți citi aici.

Reacție

Un cadru didactic a sancționat „amatorismul” celor care s-au ocupat de realizarea acestor teste. Deoarece a pus punctul pe „i”, preluăm integral postarea.

SIMULAȚI, DOAMNA MINISTRU, REDACTAREA CORECTĂ A SUBIECTELOR!

Nu există simulare sau examen național la care subiectele, îndelung și ministerial elaborate, să nu aibă măcar o greșeală. O eroare, adică ( să nu mai încerce vreunul să ne explice că eroarea și greșeala nu sunt sinonime…)… Simulare națională, ieri, clasa a VIII-a…. Toate ca toate, dar să încurci autorul cu traducătorul unei poezii e culmea amatorismului literar. Și iar tace mâlc doamna ministru. Subiectele sunt concepute de oameni plătiți să facă acest lucru și care își asumă corectitudinea redactării lor… E mai simplu cu grilele, nu? Ascund sub preș lipsa de profesionalism. Doamna ministru, simulați, vă rugăm, vreo 3-4 luni redactarea subiectelor până să le trimiteți către copii! Că râde lumea, nu de alta! Dacă nu puteți și nu puteți, nu e nicio rușine, zicea bunica, dar recunoașteți-o cu onestitate! Sau lăsați-ne pe noi, că le facem singuri! Parol!


Chiar așa : voi ziceați că vreți să ne evaluați pe noi? Voi?

SIMULAȚI, DOAMNA MINISTRU, REDACTAREA CORECTĂ A SUBIECTELOR!Nu există simulare sau examen național la care subiectele,…

Geplaatst door Adriana Bogatu op Dinsdag 12 maart 2019

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -