Vei primi bani! Se face dreptate! Instanțele obligă școlile să calculeze sporurile la valoarea corectă

Date:

Dreptate

Se face dreptate! Instanțele dau câștig de cauză celor care au atacat modul în care s-au calculat sporurile. Tot ce trebuie să faceți este să atacați această nedreptate prin intermediul sindicatulului la care sunțeți înscriși.

Veți cum poți obliga școala să-ți calculeze sporurile în mod corect

Ești sindicalist, profesor diriginte sau beneficiezi de sporuri. De ceva vrerme, acestea nu sunt calculate corect, iar unele sindicate din teritoriu au început ofensiva legală. Practic, sporurile pe care le primiți nu sunt calculate raportat la salariile de bază actuale, ci la cele din decembrie 2016. Rezultatul este unul singur, bani mai puțini în portofel.

Procese câștigate

Ora estimata: 09:00
Complet: – CF 6
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamanta Uniunea Sindicală „Didactica” Vaslui, cu sediul în mun. Vaslui, str, Donici nr.2, CUI 8644422, în numele şi pentru membri de sindicat: în contradictoriu cu pârâta ȘCOALA GIMNAZIALĂ „DIMITRIE CANTEMIR”, cu sediul în Vaslui, str. Ștefan cel Mare, nr. 193, jud. Vaslui şi în consecinţă: Dispune anularea actele adiţionale privind stabilirea drepturilor salariale începând cu data de 01.01.2017 ale personalului didactic de predare și didactic auxiliar. Obligă pârâta ȘCOALA GIMNAZIALĂ „DIMITRIE CANTEMIR” să emită membrilor de sindicat în numele cărora a fost formulată prezenta acţiune noi acte adiţionale cu sporurile cuvenite raportate la salariul de bază din luna ianuarie 2017. Obligă pârâta să calculeze şi să achite fiecărui membru de sindicat diferenţele salariale rezultate, actualizate precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestor diferenţe, începând cu 01.01.2017 până la data efectivă a plăţii. Executorie. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare cerere care se depune la Tribunalul Vaslui. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.10.2017.
Document: Hotarâre 1210/2017 19.10.2017

Citește hotrârea aici.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
1K Share
Share via
Copy link
Powered by Social Snap