Angajații din învățământ nu vor mai fi obligați să completeze acest document

Trebuie citite

De curând, sub sloganul debirocratizării, cadrele didactice au aflat că vor mai trebui să îngroașe maldărul de documente ce trebuie completate cu încă unul. Cei care prestau activități la plata cu ora erau nevoiți, pentru a primi remunerația, să completeze o fișă de activitate lunară. Nu trebuie să insistăm asupra inutilității acestui document, reacții din teritoriu au fost suficiente și explozive.

S-a renunțat. Ministra interimară a Educației a decis de curând să se elimine obligația completării acestui „document”, în fapt, o nouă și extrem de inutilă formă de birocratizare. Astfel, la presiunea sindicatelor, atât articolul 7 alin. 2, din Normele metodologice privind întocmirea proiectului / planului de încadrare a personalului didactic şi încadrarea în regim de plata cu ora (OMEN 4165/2018), cât şi Anexa 3 (care conţinea această fişă), au fost abrogate prin OMEN 5350 / 24.10.2018. Prin urmare, pentru activitatea desfăşurată în regim de plata cu ora, nu mai este necesară întocmirea unei fişe de activitate lunară.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Control la meditații! O Comisie Națională de Inspecție Școlară îi va verifica pe profesori

Meditații controlate și fiscalizate, aceasta pare a fi una din direcțiile de evoluție a ME sub administrarea lui Cîmpeanu
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -