Angajații din învățământ nu vor mai fi obligați să completeze acest document

Date:

De curând, sub sloganul debirocratizării, cadrele didactice au aflat că vor mai trebui să îngroașe maldărul de documente ce trebuie completate cu încă unul. Cei care prestau activități la plata cu ora erau nevoiți, pentru a primi remunerația, să completeze o fișă de activitate lunară. Nu trebuie să insistăm asupra inutilității acestui document, reacții din teritoriu au fost suficiente și explozive.

S-a renunțat. Ministra interimară a Educației a decis de curând să se elimine obligația completării acestui „document”, în fapt, o nouă și extrem de inutilă formă de birocratizare. Astfel, la presiunea sindicatelor, atât articolul 7 alin. 2, din Normele metodologice privind întocmirea proiectului / planului de încadrare a personalului didactic şi încadrarea în regim de plata cu ora (OMEN 4165/2018), cât şi Anexa 3 (care conţinea această fişă), au fost abrogate prin OMEN 5350 / 24.10.2018. Prin urmare, pentru activitatea desfăşurată în regim de plata cu ora, nu mai este necesară întocmirea unei fişe de activitate lunară.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
142 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap