Viral printre profesori – „Mai scutiți-mă cu salarii diferențiate”

Trebuie citite

Viral

Prin numărul de vizualizări și distribuiri, textul de mai jos a devenit viral. Noi l-am găsit pe pagina „Colegiul Cadrelor didactice și vă invităm să îl distribuiți.

Preluat

Acest text este preluat. Citiți și distribuiți.

,,Mai scutiți-mă cu salarii diferențiate, că nu muncim, că nu avem calitate în învățământ. Nici în politică nu aveți calitate și totuși sunt plătiți regește din banii voștri. Nici medicii nu sunt perfecți și totuși nu vă deranjează salariile lor. Nici preoții nu sunt ușă de biserică dar nici salariile lor nu va deranjează. Hai să vorbim și despre magistrați care vă amână procesele ani de zile, să vorbim și despre polițiști, despre jandarmi, să vorbim și de funcționarii din primării.
Cam ce salarii sunt acolo domnilor și doamnelor?
Salariile lor nu va deranjează că nu sunt în funcție de competență?
Salariile lor mărite nu va deranjează?
Dar pensiile nesimțite nu vă deranjează?
Dar bonusurile, banii de hrana, operațiile plătite, taxe de pod, abonamente la săli de fitness, telefoane de serviciu, laptopuri, bani de haine ale unor categorii bugetare nu vă deranjează?Doar salariile profesorilor vă deranjează? Câte operații gratuite, laptopuri, telefoane, bani de haine primesc profesorii? Va stau in gât voucherele lor? Hai, serios! Toți primesc vouchere din sistemul bugetar dar vouă vă stau in gat fix acestea ale profesorilor.
Chiar nu vă este rușine?
Dar de când trebuie să îmi plătesc eu facturile cu vocația? De când „vocația” răspunde la telefon când mă sună banca pentru rate? De când „vocația” îmi plătește mie operația în spital ( aia pentru care plătesc asigurări medicale! Aia pentru care îmi cer medicii bani! Aia pentru care nu vă deranjează salariile medicilor!)
Dar de când aveți măi, voi, vocație?
Dar când șeful vă spune că nu vă mărește salariul, îi răspundeți: „Lasă șefu, eu am vocație!Nu imi mări salariul. Mă duc acasă pun puțină vocație in farfurie și poate mă satur”.
Dar vouă chiar nu vă este rușine?
Dar cand spargeți granițele spre Grecia tot cu vocație plătiți?
Câtă ipocrizie și nesimțire aveți pe voi!
Dați salariile profesorilor! Vocația să o țineți voi că mie nu îmi plătește facturile.
Hai, pa!”
Sursa; Fb Adriana Stanciu

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Mai scutiti-ma cu salarii diferentiate, ca nu muncim, ca nu avem calitate in invatamant. Nici in politica nu aveti…

Geplaatst door Colegiul Cadrelor Didactice op Zondag 16 augustus 2020
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -