Liviu Pop, mesaj grobian pe Facebook

Trebuie citite

Liviu Pop

„Bună dimineaţa, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceţi? #LMP“

Grobian

Mesajul fostului ministru al Educației, ne referim la cel de mai sus, nu are nimic în neregulă. Marea problemă constă în imaginea care însoțește mesajul scris, imagine care îi schimbă tonul, oferindu-i un sens cât se poate de vulgar. Să nu cunoască Liviu Pop semnificația celor trei litere? Să fie fostul ministru străin de argoul limbii române?

„PLM. Plec La Muncă!“

Reacții

După cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

I.I. Va rog domnilor nu mai munciti atata ca puneti tara pe butuci! Hai sa ii lasam sa munceasca pe aia care stiu ce fac, eu votez ca parlanentul asta sa plece in vacanta permanenta pe banii statului, pare mult mai rentabil pt toata lumea.

J. A. Stai locului! Genul ăsta de mers la muncă a dus România in faliment in ’89! Dacă nu știi ce faci, mai bine stai! E mai util!

V.I.O.  Nefericita exprimare!Inca o data v-ati umplut de pistrui pe fata, (ati dat cu palma in rahat) arata ca de dragul glumelor si al voiei bune, nu sunteti prea chibzuit, n-aveti rabdare.

M.P. Eu aştept un nou Caragiale să scrie despre hărnicia ta.

D.L. Domnule Pop, din aceasta postare deduc ca suneti nemultumit ca mergeti in fiecare zi la munca. Din acest punct de vedere sunteti in asentimentul intregii tari: cu totii suntem nemultumiti ca Dvs mergeti in fiecare zi la munca – la acest loc de munca, care depaseste din pacate cu mult capacitatile si aptitudinile Dvs.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -