Liviu Pop, mesaj grobian pe Facebook

Date:

Liviu Pop

„Bună dimineaţa, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceţi? #LMP“

Grobian

Mesajul fostului ministru al Educației, ne referim la cel de mai sus, nu are nimic în neregulă. Marea problemă constă în imaginea care însoțește mesajul scris, imagine care îi schimbă tonul, oferindu-i un sens cât se poate de vulgar. Să nu cunoască Liviu Pop semnificația celor trei litere? Să fie fostul ministru străin de argoul limbii române?

„PLM. Plec La Muncă!“

Reacții

După cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

I.I. Va rog domnilor nu mai munciti atata ca puneti tara pe butuci! Hai sa ii lasam sa munceasca pe aia care stiu ce fac, eu votez ca parlanentul asta sa plece in vacanta permanenta pe banii statului, pare mult mai rentabil pt toata lumea.

J. A. Stai locului! Genul ăsta de mers la muncă a dus România in faliment in ’89! Dacă nu știi ce faci, mai bine stai! E mai util!

V.I.O.  Nefericita exprimare!Inca o data v-ati umplut de pistrui pe fata, (ati dat cu palma in rahat) arata ca de dragul glumelor si al voiei bune, nu sunteti prea chibzuit, n-aveti rabdare.

M.P. Eu aştept un nou Caragiale să scrie despre hărnicia ta.

D.L. Domnule Pop, din aceasta postare deduc ca suneti nemultumit ca mergeti in fiecare zi la munca. Din acest punct de vedere sunteti in asentimentul intregii tari: cu totii suntem nemultumiti ca Dvs mergeti in fiecare zi la munca – la acest loc de munca, care depaseste din pacate cu mult capacitatile si aptitudinile Dvs.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

 

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
99 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap