Vezi ce cadou a primit noul ministru al Educației în cadrul audierilor din Parlament

Date:

Fără comentarii

Fără niciun fel de comentariu, publicăm postarea deputatului Mihai Goțiu. Cadoul a venit ca reacție la acest clip video.

Mihai Goțiu

Martorii d-nului ministru Popa ”POATE” să confirme… Și de ce i-am făcut cadou viitorului ministru al Educației o carte de gramatică

La începutul audierii de astăzi (luni) a d-nului Valentin Popa, ministrul desemnat al Educației în Guvernul Dragnea III, i-am făcut cadou o carte: ”Gramatica practică a limbii române actuale”. Cum n-a avut timp să o studieze (sper să-i fie de ajutor), răspunsurile d-nului Popa nu au putut evita greșelile care l-au făcut deja ”celebru”. Așa am aflat că ”există martori care POATE să confirme”. Problema gramaticii reprezintă, însă, doar cireașa de pe tort.

Una dintre întrebările pe care i le-am adresat a fost legată de măsurile pe care le va lua pentru susținerea educației continue. D-nul Popa a început să vorbească despre formarea cadrelor didactice… Aici nu mai e vorba de cunoașterea/necunoașterea limbii române, ci despre faptul că viitorul domn ministru al Educației (și, subliniez, al Educației) nu știe să facă diferența dintre profesionalizare și educație continuă. L-am rugat pe unul dintre secretarii de stat care l-au însoțit la audiere, să-i transmită că învățarea gramaticii limbii române ține, în cazul d-niei sale, de educația continuă. Nu e profesionalizare.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
25 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap