Vezi ce cadou a primit noul ministru al Educației în cadrul audierilor din Parlament

Trebuie citite

Fără comentarii

Fără niciun fel de comentariu, publicăm postarea deputatului Mihai Goțiu. Cadoul a venit ca reacție la acest clip video.

Mihai Goțiu

Martorii d-nului ministru Popa ”POATE” să confirme… Și de ce i-am făcut cadou viitorului ministru al Educației o carte de gramatică

La începutul audierii de astăzi (luni) a d-nului Valentin Popa, ministrul desemnat al Educației în Guvernul Dragnea III, i-am făcut cadou o carte: ”Gramatica practică a limbii române actuale”. Cum n-a avut timp să o studieze (sper să-i fie de ajutor), răspunsurile d-nului Popa nu au putut evita greșelile care l-au făcut deja ”celebru”. Așa am aflat că ”există martori care POATE să confirme”. Problema gramaticii reprezintă, însă, doar cireașa de pe tort.

Una dintre întrebările pe care i le-am adresat a fost legată de măsurile pe care le va lua pentru susținerea educației continue. D-nul Popa a început să vorbească despre formarea cadrelor didactice… Aici nu mai e vorba de cunoașterea/necunoașterea limbii române, ci despre faptul că viitorul domn ministru al Educației (și, subliniez, al Educației) nu știe să facă diferența dintre profesionalizare și educație continuă. L-am rugat pe unul dintre secretarii de stat care l-au însoțit la audiere, să-i transmită că învățarea gramaticii limbii române ține, în cazul d-niei sale, de educația continuă. Nu e profesionalizare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -