Un deputat PNL se interesează dacă elevii fac ore „on line”

Trebuie citite

Deputatul care a cerut șomaj tehnic pentru cadrele didactice care nu predau online VEZI AICI (Între timp, a șters postarea reclamând existența unei dezinformări) a făcut un fel de sondaj pe pagina Facebook. Întrebarea arată interesul deosebit pe care distinsul lider al PNL îl are față de activitatea didactică.

O întrebare pentru părinți și bunici, oriunde sunt ei acum. Ce fac copiii și nepoții voștri de când sunt acasa? Fac lecții, citesc, stau la tv, ore on line? Cum își petrec timpul? Sa va trăiască sănătoși! Aștept păreri…

Facebook: Florin Roman

Observație

Atașăm și o captură, asta în cazul în care își neagă postarea.

A fost luat la rost

Postarea distinsului deputat a primit și replici interesante. Acestuia i s-a cerut să își justifice modul în care își desfășoară activitatea pentru care este plătit.

G.L.

Facem lectii on-line, urmărim orarul zilnic și ne preocupam astfel de ceea ce trebuie! Dumneavoastră cum procedați cu activitatea dumneavoastră pentru care sunteți plătit? Că am urmărit și noi ședințele on-line ale Parlamentului și se pare că șchiopătează mult ….sau se doarme mai bine acasă decât la Parlament?

F.R.

Giorgiana Lemnaru întrebati pe cei ce dorm. Nu e cazul meu. Pot sa fiu și eu ironic, dar nu-mi permit.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Control la meditații! O Comisie Națională de Inspecție Școlară îi va verifica pe profesori

Meditații controlate și fiscalizate, aceasta pare a fi una din direcțiile de evoluție a ME sub administrarea lui Cîmpeanu
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -