Contrar dovezilor, deputatul PNL care a cerut intrarea în șomaj tehnic a profesorilor fără „ore online” își neagă afirmațiile și dă vina pe „manipulări”

Trebuie citite

Deputatul PNL

Pe 3 aprilie 2020, pe contul Facebook, deputatul PNL Florin Roman posta afirmațiile de mai jos. (Între timp a șters postarea).

Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!

Cred ca e timpul ca sectorul public sa intre sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasa din cauza epidemiei sa o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

Bugetarii trebuie sa înțeleagă ca dacă privații nu mai produc, in toamna nu vor fi bani de salarii! Așa ca poți sa ai salariul întreg acum dacă peste câteva luni nu mai bani in buget!

Încasările au scăzut intr-o singura luna cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de gluma!

Când auziți la televizor politicieni care spun ca va dau amânări, esalonari, scutiri gândiți-va bine! Nimic nu e gratis in lumea asta!

Facebook: Florin Roman

Da, despre profesori era vorba

Într-un răspuns la o întrebare adresată de un cadru didactic, Florin Roman face referire la profesori. Iată dovada

D.M.

Sa inteleg ca și noi, profesorii, ar trebui sa intram in șomaj tehnic?!

Florin Roman

D.M. cred ca da, pentru cei fără ore on line. Cu toții cei care stau acasa din cauza epidemiei. Știu ca unii fac lecții on line, dar nu toți. In cazul acestora nu cred.

Acum

Într-o postare ulterioară, distinsul deputat, dă vina pe „manipulări”.

E vremea manipulărilor și a știrilor false! Plecând de la o opinie personală ca bugetarii care intrerup activitatea ar trebui tratati la fel ca cei din mediul privat, s-a vehiculat informația eronata ca ma refer la profesori.

FALS! Ei nu au activitate întreruptă! Cred însă ca in aceasta perioada dificila e nevoie de o mai buna activitate on line cu elevii. Ii asigur pe profesori de tot respectul meu! Și nu o spun de complezenta, ca alții!

Am spus ca nu tăiem pensii și salarii! Și ne ținem de cuvânt! Dar sigur, pentru cei care vor raul acestei tari, asta nu e o știre!

Facebook: Florin Roman

P.S.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -