Tudose, sfidător și triumfalist, neagă situația din educație

Trebuie citite

Adevărul lor

Nu este pentru prima dată când politicieniii dau dovadă de o rupere completă de realitate. În plenul Parlamentului, cu ocazia dezbaterii moțiunii de cenzură, sfidător și triumfalist, actualul premier rostea un neadevăr mare cât corupția din țară.

Mai departe, aţi vorbit despre haosul în educaţie. Vă reamintesc că acesta este primul an din mulţi ultimi ani când manualele şcolare au fost la timp, la începutul şcolii. Nu au mai învăţat de pe fiţuici, ca pe vremea dumneavoastră.

Mihai Tudose
Prim-ministru

Contrazis de propriul ministru

Zilele acestea ministrul Pop amenința public că va sancționa editurile care au întârzieri în livrarea manualelor pentru elevii de clasa a V-a. Acestea au sosit în școli la mai bine de două luni de la începerea anunlui școlar. Așadar, cu tupeu și minciuni, înainte.

În 17 noiembrie era termenul de livrare către Inspectoratele Şcolare, toate inspectoratele lucrează alături de colegii noştri directori sâmbătă şi duminică în aşa fel încât luni să avem toate manualele la care s-au câştigat licitaţiile, după cum bine ştiţi nu la toate s-au depus în luna martie ofertă pentru editarea de manual şcolar”

Nu ar fi nicio problemă

Nu ar fi nicio problemă dacă acești politicieni postdescembriști și-ar face numărul demagog și iresponsabil fără a avea vreo funcție. Cu totul altfel stă treaba atunci când dai unor astfel de indivizi putere de decizie care afectează milioane de români (elevi, profesori, părinți).

Despre manuale

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -