Se modifică structura anului școlar 2019-2020? Ca pe timp de război!

Trebuie citite

Structura anului școlar

În acest moment, oficial, elevii vor începe cursurile la data de 9 septembrie (vezi structura oficială). Nu puține au fost vocile care au comentat defavorabil decizia din trecut a actualului ministru al Educației de a trece peste tradiție și de a nu începe cursurile pe data de 15. Nu mai reluăm subiectul.

Dăncilă

La cererea expresă a premierului Viorica Dăncilă, fost cadru didactic, sunt toate șansele ca structura anului școlar 2019-2020 să sufere modificări. Cererea vine la doar câteva săptămâni distanță de începerea unui nou an școlar.

„Vă rog doamna ministru Ecaterina Andronescu să luați în calcul începerea anului școlar de la 16 septembrie, sunt convinsă că este încă o măsură așteptată de elevii din România”

Video

Cedează Andronescu?

Nu ar fi pentru prima dată când au loc astfel de modificări peste noapte. Între noi fie vorba, factorii de decizie își dau toată silința să mențină instabilitate în sistem. Schimbarea regulilor jocului de la o zi la alta a devenit o modă în ultima perioadă, Ecaterina Andronescu fiind singurul obstacol în fața acestei modificări.

Practic, parcă am fi pe timp de război. Frecvența cu care se modifică modificările, sau se încearcă asta, este așa de mare încât doar pe timp de război ar fi acceptată.

Hotelierii

Presiunile pentru a mări cu o săptămână vacanța elevilor vin din direcția Ministerului Turismului, portavoce a hotelierilor de pe litoral. Se pare că profitul acestora ar fi grav afectat de începerea cursurilor la data fixată anterior prin ordin de ministru.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -