Se decide viitorul temelor pentru acasă. Și tu te poți implica

Trebuie citite

Consultări

Preocupați de efectele pe care le au temele asupra elevilor, de aparenta monopolizare a timpului liber al acestora, reprezentanții Ministerul Educației au decis să facă un sondaj. Este de apreciat faptul că Ministerul cere părerea celor implicați în sistem – elevii, profesorii și părinții. Până acum, eram oblișnuițși ca deciziile să fie luate de persoane care, din birou, dădeau impresia că realitatea este diferită.

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează în perioada 7 – 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți.

Paricipați

Pentru completarea chestionarelor nu sunt solicitate date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Link-uri pentru votare

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -