Se decide viitorul temelor pentru acasă. Și tu te poți implica

Date:

Consultări

Preocupați de efectele pe care le au temele asupra elevilor, de aparenta monopolizare a timpului liber al acestora, reprezentanții Ministerul Educației au decis să facă un sondaj. Este de apreciat faptul că Ministerul cere părerea celor implicați în sistem – elevii, profesorii și părinții. Până acum, eram oblișnuițși ca deciziile să fie luate de persoane care, din birou, dădeau impresia că realitatea este diferită.

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează în perioada 7 – 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți.

Paricipați

Pentru completarea chestionarelor nu sunt solicitate date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Link-uri pentru votare

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
181 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap