Se decide viitorul temelor pentru acasă. Și tu te poți implica

Trebuie citite

Consultări

Preocupați de efectele pe care le au temele asupra elevilor, de aparenta monopolizare a timpului liber al acestora, reprezentanții Ministerul Educației au decis să facă un sondaj. Este de apreciat faptul că Ministerul cere părerea celor implicați în sistem – elevii, profesorii și părinții. Până acum, eram oblișnuițși ca deciziile să fie luate de persoane care, din birou, dădeau impresia că realitatea este diferită.

Ministerul Educației Naționale și Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei organizează în perioada 7 – 20 noiembrie 2017 o consultare națională privind regimul temelor pentru acasă. Demersul se adresează actorilor educaționali din învățământul primar, gimnazial și liceal și presupune completarea unor chestionare on-line, elaborate în funcție de specificul a trei categorii de public: cadre didactice, elevi și părinți.

Paricipați

Pentru completarea chestionarelor nu sunt solicitate date personale, iar răspunsurile centralizate sunt confidențiale şi vor fi utilizate exclusiv în scopul consultării.

Link-uri pentru votare

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Control la meditații! O Comisie Națională de Inspecție Școlară îi va verifica pe profesori

Meditații controlate și fiscalizate, aceasta pare a fi una din direcțiile de evoluție a ME sub administrarea lui Cîmpeanu
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -