Profesorii vor fi nevoiți să ofere școlilor o nouă informație

Trebuie citite

MEC

MEC solicită ISJ-urilor un raport cu privire la „disponibilitatea” personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic a se vaccina. Aceste informații vor fi livrate către minister până pe 15 ianuarie, orele 16. Raportul va fi realizat de către ISJ-uri pentru fiecare școală în parte.

Raportările numerice solicitate inspectoratelor şcolare pentru fiecare unitate de învățământ, cu privire la personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic ce are DISPONIBILITATE de vaccinare – situație solicitată tuturor unităților și instituțiilor de învățământ cu termen 15 ianuarie, orele 16.00.

La ce folosesc date?

Datele culese de MEC vor fi utilizate în adoptarea unei decizii privitoare la redeschiderea unităților de învățământ. Despre acest subiect s-a scris aici.

Nu știm dacă

Nu știm dacă cadrele didactice vor avea posibilitatea de a refuza oferirea unor astfel de informații cu caracter personal, confidențial.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -