Profesorii vor fi nevoiți să ofere școlilor o nouă informație

Date:

MEC

MEC solicită ISJ-urilor un raport cu privire la „disponibilitatea” personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic a se vaccina. Aceste informații vor fi livrate către minister până pe 15 ianuarie, orele 16. Raportul va fi realizat de către ISJ-uri pentru fiecare școală în parte.

Raportările numerice solicitate inspectoratelor şcolare pentru fiecare unitate de învățământ, cu privire la personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic ce are DISPONIBILITATE de vaccinare – situație solicitată tuturor unităților și instituțiilor de învățământ cu termen 15 ianuarie, orele 16.00.

La ce folosesc date?

Datele culese de MEC vor fi utilizate în adoptarea unei decizii privitoare la redeschiderea unităților de învățământ. Despre acest subiect s-a scris aici.

Nu știm dacă

Nu știm dacă cadrele didactice vor avea posibilitatea de a refuza oferirea unor astfel de informații cu caracter personal, confidențial.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
308 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap