Președintele CNE cere „toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore”

Date:

Președintele CNE

Președintele CNE (Consiliul Național al Elevilor) a solicitat, printre altele, în cadrul dezbaterii online ”Bilanțul a 30 de ani de educaţie analizat de World Vision România”, toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore.

Vorbim de cursuri remediale, dar uităm faptul că din acești profesori… nu foarte mulți chiar fac acele 40 de ore pe care le au în atribuire și ar trebui ca Ministerul Educației și Cercetării să aibă o toleranță zero față de profesorii care nu își țin cele 40 de ore. Evităm să vorbim despre 40 de ore de petrecut față în față cu elevii sau cu părinții, sau prin ședințe, pe diverse mijloace digitale, dacă nu o să se poată să ne întoarcem fizic la școală, dar mă refer la profesori care să renunțe la practica meditațiilor în particular și să folosească timpul de acasă ca să-și facă planuri de lecție, să predea cu aceeași pasiune și cu pentru un elev de nota 10, care poate să facă performanță foarte ușor, și pentru un elev de nota 5, care mai are câțiva ani și trebuie să ia 6 în Bacalaureat

Așadar

Așadar, gura târgului susține în continuare că profesorii nu își fac cele „40 de ore”. Știm, afirmația domnișoarei de la CNE este destul de confuză în argumente și lipsită de bază legală. Ar fi cazul să citească despre norma didactică.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Video

Declarațiile pot fi urmărite aici – începând cu minutul 2:03:20.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
1.3K Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap