O veste excelentă, tichetele de vacanță vor valora mult mai mult

Date:

Tichetele de vacanță

Valoarea tichetelor de vacanță va crește considerabil, asta dacă vom lua de bune declarațiile unor oficiali ai guvernului Dăncilă. Într-o intervenție la postul de televiziune Atena 3, Bogdan Trif a anunțat o majorare substanțială a valorii voucherelor de vacanță.

Conform acestor planuri, bugetarii care aleg să folosească tichetele în perioada de extrasezon vor avea mai mulți bani la dispoziție. Practic, pentru această categorie de utilizatori, valoarea voucherelor aproape că se va dubla de la 1.450 lei la 2.080 de lei. Această propunere urmează a fi discutată de ministrul Turismului și reprezentanții hotelierilor.

Apare o problemă?

A folosi tichetele de vacanță în extrasezon ar putea fi destul de dificil. Cel puțin în sistemul educațional, cadrele didactice sunt nevoite să își planifice concediile/excursiile în funcție de vacanțele școlare.

Perdea de fum?

Desigur, este evident faptul că apropierea alegerilor pare a deschide larg buzunarele guvernului. Rămâne de văzut cu ce costuri. Nu putem să ne facem că nu vedem o situație absurdă. Pe măsură ce vocile care susțin că „nu mai sunt bani” sunt tot mai numerose, între noi fie vorba, apar noi și noi propuneri de o generozitate cel puțin suspectă. Să nu știe stânga guvernului ce face/propune dreapta?

Poate ar fi mai bine

Dacă această propunere se va materializa sau nu, rămâne de văzut. Poate ar fi mai bine să se renunțe la vouchere, acestea aduc în realitate limitări și dependență de guverrn. Oare nu ar fi mai bine să se realizeze o majorare reală și decentă a salariilor. Poate, o simplificare ar fi benefică.

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
257 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap