O veste excelentă, tichetele de vacanță vor valora mult mai mult

Trebuie citite

Tichetele de vacanță

Valoarea tichetelor de vacanță va crește considerabil, asta dacă vom lua de bune declarațiile unor oficiali ai guvernului Dăncilă. Într-o intervenție la postul de televiziune Atena 3, Bogdan Trif a anunțat o majorare substanțială a valorii voucherelor de vacanță.

Conform acestor planuri, bugetarii care aleg să folosească tichetele în perioada de extrasezon vor avea mai mulți bani la dispoziție. Practic, pentru această categorie de utilizatori, valoarea voucherelor aproape că se va dubla de la 1.450 lei la 2.080 de lei. Această propunere urmează a fi discutată de ministrul Turismului și reprezentanții hotelierilor.

Apare o problemă?

A folosi tichetele de vacanță în extrasezon ar putea fi destul de dificil. Cel puțin în sistemul educațional, cadrele didactice sunt nevoite să își planifice concediile/excursiile în funcție de vacanțele școlare.

Perdea de fum?

Desigur, este evident faptul că apropierea alegerilor pare a deschide larg buzunarele guvernului. Rămâne de văzut cu ce costuri. Nu putem să ne facem că nu vedem o situație absurdă. Pe măsură ce vocile care susțin că „nu mai sunt bani” sunt tot mai numerose, între noi fie vorba, apar noi și noi propuneri de o generozitate cel puțin suspectă. Să nu știe stânga guvernului ce face/propune dreapta?

Poate ar fi mai bine

Dacă această propunere se va materializa sau nu, rămâne de văzut. Poate ar fi mai bine să se renunțe la vouchere, acestea aduc în realitate limitări și dependență de guverrn. Oare nu ar fi mai bine să se realizeze o majorare reală și decentă a salariilor. Poate, o simplificare ar fi benefică.

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -