Marius Nistor: ,,Instituțiile de forță sunt cu ochii pe voi!”

Trebuie citite

Auxiliarele școlare

Recentul scandal al auxiliarelor școlare a scos de la naftalină un interviu acordat postului de radio Europa Fm de către Marius Nistor, președintele FSE „Spiru Haret”. Chiar dacă intervenția liderului sindical a avut loc pe 26 ianuarie 2017, problema dezbătută a rămas la fel de actuală.

”Ceea ce mă deranjează este constrângerea copiilor și a părinților. (…) Aici este și o problemă a editurilor care contactează cadrul didactic …și a profesorilor în egală măsură. Eu vreau să vă spun că la un momnet dat, într-o unitate școlară, discutam despre problema auxiliarelor și le-am atras atenția: Fraților, sunt niște instituții care sunt cu ochii pe voi. Vreau să înțelegeți acest lucru. Mă refer la instituțiile de forță”

-La DNA vă referiți, la ANAF?

-Da. În momentul în care tu încasezi niște bani pentru auxiliare, bani care nu sunt declarați nicăieri, cineva, la un momnet dat, poate nu acuma, dar peste un an, peste doi, va veni și te va lua la întrebări. Soluția este interzicerea acestor auxiliare, să ai manuale de calitate.

Video

Intervenția domnului Marius Nistor poate fi urmărită accesând clipul video de mai sus.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -