Incident. Un elev de 14 ani a lovit un cadru didactic! Incidentul s-a petrecut la Miercurea Ciuc

Trebuie citite

Profesorii, în pericol

La câteva zile distanță de incidentele care au avut loc la Școala Poroschia din Teleorman, presa locală din Harghita relatează apariția unui nou incident asemănător. Acesta a avut loc în timpul orei de biologie de la Şcoala Gimnazială ‘Liviu Rebreanu’ din Miercurea Ciuc. Din câte se pare, în timpul orei, în timp ce doamna profesoară de biologie asculta un elev, un alt elev din clasă ar fi început să o înjure, să o împingă și să o lovească.

Poliția

Cadrul didactic a sesizat poliția folosindu-se de numărul unic de urgențe, 112, la fața locului prezentându-se un echipaj. Conform ziarharghita.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat următoarele:

Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadru didactic de la o şcoală a fost împinsă şi chiar lovită de un elev de 14 ani, sens în care am înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în care desfăşurăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi, evident, vom propune soluţie legală prin Parchet.

ISJ

Și reprezentanții ISJ Harghta anchetează cazul. Conform informatiahr.ro, care îl citează pe Inspectorul şcolar general al IŞJ Harghita, Petru Gârbea, în acest caz, se va constitui o comisie de anchetă, amănunte referitoare la incident nefiind cunoscute.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -