Salariații primesc în continuare fluturași în care secretarele îi păgubesc

Date:

Salariații au o problemă

Una dintre cele mai importante probleme ale salariaților constă în faptul că nu își fac temele. Pe scurt, nu se interesează despre drepturile și obligațiile care le revin, despre modul în care remunerația lunară trebuie să fie calculată. În acest moment nu avem date certe privitoare la câte salarii sunt calculate greșit, de obicei în defavoarea angajatului. Semnalele primite tot mai des ne îndreptățesc să considerăm că nu puține sunt cazurile în care secretarele unităților de învățământ aplică legea greșit. Din reavoință sau necunoaștere, asta nu contează, important este să aflați din timp dacă sunteți păgubiți.

Vezi dacă ai fost păgubit

Verifică dacă salariul îți este calculat greșit – sau corect – aici.

Trebuie să știi

Cei de la „Calculator Salarii Învățământ” au postat un material foarte util.

În continuare primesc fluturaşi în care secretarele păgubesc salariaţii prin faptul că nu setează în Edusal aceleaşi tranşe de vechime în învăţământ în cele două căsuţe destinate pe Legea 63 şi pe OUG 20 / Legea 250. În acest fel chiar dacă salariul de bază este cel corect, sporurile vor fi calculate greşit în defavoarea salariaţilor.

Soluția

Soluția pentru problemele amintite mai sus este una simplă.

Din acest motiv revin publicând aici cazul întâmplat în acest an cu o d-nă contabilă din Mehedinţi care a solicitat un răspuns de la Siveco într-un mod care nu-i face nici o onoare în urma unei postări în care am semnalat această greşeală pe care o fac persoanele care calculează salariile. Cu această ocazie repet faptul că aceste postări nu sunt pentru a denigra pe cineva ci în speranţa că cei care mai fac asemenea greşeli şi le vor îndrepta.

Aceasta este postarea în care am semnalat acest gen de eroare: https://goo.gl/Jox3sc

Aceasta este postarea pe care am scris-o când am aflat „pâra”: https://goo.gl/Xy6AjN

Aceasta este postarea în care am afişat primul răspuns primit de către d-na contabilă de la Siveco: Din acest motiv revin publicând aici cazul întâmplat în acest an cu o d-nă contabilă din Mehedinţi care a solicitat un răspuns de la Siveco într-un mod care nu-i face nici o onoare în urma unei postări în care am semnalat această greşeală pe care o fac persoanele care calculează salariile.

Cu această ocazie repet faptul că aceste postări nu sunt pentru a denigra pe cineva ci în speranţa că Din acest motiv revin publicând aici cazul întâmplat în acest an cu o d-nă contabilă din Mehedinţi care a solicitat un răspuns de la Siveco într-un mod care nu-i face nici o onoare în urma unei postări în care am semnalat această greşeală pe care o fac persoanele care calculează salariile.

Cu această ocazie repet faptul că aceste postări nu sunt pentru a denigra pe cineva ci în speranţa că cei care mai fac asemenea greşeli şi le vor îndrepta.

Aceasta este postarea în care am semnalat acest gen de eroare: https://goo.gl/Jox3sc Aceasta este postarea pe care am scris-o când am aflat „pâra”: https://goo.gl/Xy6AjN Aceasta este postarea în care am afişat primul răspuns primit de către d-na contabilă de la Siveco: https://goo.gl/8g374W

Aceasta este postarea în care am afişat discuţia completă dintre Siveco şi d-na contabilă în care i se spune clar că pe ambele căsuţe tranşele trebuie să fie identice: https://goo.gl/7zdEDs cei care mai fac asemenea greşeli şi le vor îndrepta.

Aceasta este postarea în care am semnalat acest gen de eroare: https://goo.gl/Jox3sc Aceasta este postarea pe care am scris-o când am aflat „pâra”: https://goo.gl/Xy6AjN Aceasta este postarea în care am afişat primul răspuns primit de către d-na contabilă de la Siveco: https://goo.gl/8g374W

Aceasta este postarea în care am afişat discuţia completă dintre Siveco şi d-na contabilă în care i se spune clar că pe ambele căsuţe tranşele trebuie să fie identice: https://goo.gl/7zdEDs https://goo.gl/8g374W​_

Aceasta este postarea în care am afişat discuţia completă dintre Siveco şi d-na contabilă în care i se spune clar că pe ambele căsuţe tranşele trebuie să fie identice: https://goo.gl/7zdEDshttps://goo.gl/7zdEDs

​_

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
125 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap