Foarte grav!!! 70.000 de elevi sunt „înscriși în fals”

Date:

70.000

Liviu Pop, fostul ministru al Educației, susține faptul că, în prezent, în sistemul de învățământ din România, numai puțin de 70.000 de elevi ar fi „înscriși în fals”. Fostul ministru al Educației nu a detaliat ce înțelege prin folosirea terminologiei „înscriși în fals”, cu toate acestea, dacă ar fi să ne raportăm la declarațiile sale, situația este foarte gravă.

Perdea de fun?

Pentru a nu părea doar o simplă exagerare a fostului ministru, ar fi de așteptat câteva explicații oficiale.

De la 100.000 la 70.000

„Încă ne luptăm cu evidența elevilor, puțină lume știe și trebuie s-o spun public: când am preluat mandatul, anul trecut, existau în sistemul de învățământ aproximativ 100.000 de elevi care se presupune că au fost înscriși în fals. Am reușit, după verificări continue, să ajungem la un număr de aproximativ 70.000 de elevi care în continuare se presupune că sunt înscriși în fals în învățământ, lucru care este foarte grav”

„De aceea, prin informatizarea evidenței elevilor, prin acele proiecte europene pe care le vom dezvolta în următorii doi ani de zile, vom avea o evidență clară a elevilor în sistemul de învățământ, a unităților școlare, a corpului școlar”, a arătat fostul ministru al educației într-un interviu acordat Digi 24 (vezi aici).

Video

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
114 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap