Foarte grav!!! 70.000 de elevi sunt „înscriși în fals”

Trebuie citite

70.000

Liviu Pop, fostul ministru al Educației, susține faptul că, în prezent, în sistemul de învățământ din România, numai puțin de 70.000 de elevi ar fi „înscriși în fals”. Fostul ministru al Educației nu a detaliat ce înțelege prin folosirea terminologiei „înscriși în fals”, cu toate acestea, dacă ar fi să ne raportăm la declarațiile sale, situația este foarte gravă.

Perdea de fun?

Pentru a nu părea doar o simplă exagerare a fostului ministru, ar fi de așteptat câteva explicații oficiale.

De la 100.000 la 70.000

„Încă ne luptăm cu evidența elevilor, puțină lume știe și trebuie s-o spun public: când am preluat mandatul, anul trecut, existau în sistemul de învățământ aproximativ 100.000 de elevi care se presupune că au fost înscriși în fals. Am reușit, după verificări continue, să ajungem la un număr de aproximativ 70.000 de elevi care în continuare se presupune că sunt înscriși în fals în învățământ, lucru care este foarte grav”

„De aceea, prin informatizarea evidenței elevilor, prin acele proiecte europene pe care le vom dezvolta în următorii doi ani de zile, vom avea o evidență clară a elevilor în sistemul de învățământ, a unităților școlare, a corpului școlar”, a arătat fostul ministru al educației într-un interviu acordat Digi 24 (vezi aici).

Video

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -