Bilanț negativ pentru ministrul Educației. Vezi unde a greșit

Trebuie citite

Bilanț pentru ministrul Educației

La o lună de la preluarea mandatului de ministru al Educației, Monica Anisie a intrat sub lupa USR. Aceștia critică numirea consilierilor personali Bogdan Steriopol și Claudiu Săftoiu (menținerea politizării sistemului), dar și păstrarea secretarilor de stat Gigel Paraschiv și Irina Elisabeta Kovacs, tăierea a peste 2 miliarde de lei din bugetul ministerului la rectificarea bugetară și nu numai.

Bilanț la aproape o lună de la preluarea șefiei Ministerului Educației Naționale:

2,08 miliarde lei tăiate la rectificare, deși ministrul Monica Anisie spunea că ar avea nevoie de 10 miliarde în plus pentru a „mișca” lucrurile în Educație.

numirea drept consilier personal al ministrului a lui Bogdan Steriopol, fost impresar și jurnalist sportiv, concediat de la un cotidian sportiv pentru că ar fi încălcat etica jurnalistică, masterand la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” a SRI

NUMIREA DREPT CONSILIER PERSONAL AL MINISTRULUI A LUI CLAUDIU SĂFTOIU, MEMBRU PNL, FOST CONSILIER PREZIDENȚIAL ȘI DIRECTOR AL SERVICIULUI DE INFORMAȚII EXTERNE, DEMISIONAR DUPĂ CE A EXPLICAT UNEI COMISII PARLAMENTARE DE ANCHETĂ CUM INTERCEPTEAZĂ SIE TELEFOANELE UNOR CETĂȚENI STRĂINI PE TERITORIUL ROMÂNIEI.

PĂSTRAREA CA SECRETAR DE STAT A LUI GIGEL PARASCHIV, NUMIT ÎN MAI 2012 DE VICTOR PONTA, SUSȚINUT DE ECATERINA ANDRONESCU ȘI MIHNEA COSTOIU, AFLAT ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL DUPĂ CE A DEMIS ILEGAL 13 INSPECTORI ȘCOLARI PENTRU A NUMI APROPIAȚI AI PSD ÎN FUNCȚII.

PĂSTRAREA ÎN FUNCȚIA DE SECRETAR DE STAT A IRINEI ELISABETA KOVACS, FOST CANDIDAT UDMR PENTRU SENAT ÎN 2008, 2012 ȘI 2016, NUMITĂ ÎN MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE DE SORIN GRINDEANU ȘI IMPLICATĂ ÎN SCANDALUL ORDONANȚEI DE URGENȚĂ PRIVIND PREDAREA ORELOR DE ROMÂNĂ LA CLASELE ÎN LIMBA MINORITĂȚILOR NAȚIONALE.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Înscrie-te aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Bilanț la aproape o lună de la preluarea șefiei Ministerului Educației Naționale:- 2,08 miliarde lei tăiate la…

Geplaatst door Uniunea Salvați România – USR op Donderdag 28 november 2019
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Modificare majoră de la 1 septembrie 2023 pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial

Modificare majorăNoua Lege a învățământului preuniversitar vine cu o modificare majoră începând cu anul școlar școlar 2023-2024. Va fi...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -