Anisie vrea să reglementeze învățarea online

Date:

Într-o declarație la Realitatea PLUS Monica Anisiei a anuțat, printre altele, că va reglementa printr-un act normativ procesul de învățare online.

Suntem conștienți de faptul că nu toți elevii au acces la educația online. Peste 60% dintre elevi își continuă învățarea în mediul online. Sunt și elevi care nu au acces la acest tip de învățare. Pentru ei, MInisterul a făcut un parteneriat cu Televiziunea Română, pentru a-și continua lecțiile. Mai sunt și situații neplăcute în care nu s-au făcut cursurile. Însă vom reglementa după vacanță aceste probleme. Vrem să găsim răspuns la întrebările elevilor, părinților și profesorilor cu aceste platforme online și cu emisiunile de la TVR. Au fost găsite soluții și pentru copiii din zonele defavorizate. Ministerul Educației a făcut parteneriate cu ONG-uri pentru a ajunge la copiii care nu au acces la tablete. S-au făcut parteneriate cu televiziuni locale și au continuat lecțiile. Vom reglementa și parametrii pentru lecțiile online. Avem nevoie de o metodologie în acest sens

realitatea plus

O problemă uriașă

După cum am scris aici, în acest moment, nu există o bază legislativă, reguli și proceduri clare menite să clarifice „predarea online”. La calcularea salariului, acest tip de muncă nu este remumerat. Nu putem spune că nu au avut timp. Să nu uităm, au trecut câteva săptămâni de la apariția situației. Te invităm să citești tot materialul, aici.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
124 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap