Anisie vrea să reglementeze învățarea online

Trebuie citite

Într-o declarație la Realitatea PLUS Monica Anisiei a anuțat, printre altele, că va reglementa printr-un act normativ procesul de învățare online.

Suntem conștienți de faptul că nu toți elevii au acces la educația online. Peste 60% dintre elevi își continuă învățarea în mediul online. Sunt și elevi care nu au acces la acest tip de învățare. Pentru ei, MInisterul a făcut un parteneriat cu Televiziunea Română, pentru a-și continua lecțiile. Mai sunt și situații neplăcute în care nu s-au făcut cursurile. Însă vom reglementa după vacanță aceste probleme. Vrem să găsim răspuns la întrebările elevilor, părinților și profesorilor cu aceste platforme online și cu emisiunile de la TVR. Au fost găsite soluții și pentru copiii din zonele defavorizate. Ministerul Educației a făcut parteneriate cu ONG-uri pentru a ajunge la copiii care nu au acces la tablete. S-au făcut parteneriate cu televiziuni locale și au continuat lecțiile. Vom reglementa și parametrii pentru lecțiile online. Avem nevoie de o metodologie în acest sens

realitatea plus

O problemă uriașă

După cum am scris aici, în acest moment, nu există o bază legislativă, reguli și proceduri clare menite să clarifice „predarea online”. La calcularea salariului, acest tip de muncă nu este remumerat. Nu putem spune că nu au avut timp. Să nu uităm, au trecut câteva săptămâni de la apariția situației. Te invităm să citești tot materialul, aici.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -