Anisie bulversează tot – pe perioada predării obligatorii, notele vor fi trecute doar cu acceptul elevului sau al părintelui

Trebuie citite

Miniștrii

În buna tradiție a ultimilor ani, miniștrii Educației nu scapă ocazia de a bulversa sistemul de învățământ. Pentru cei mai mulți, în lipsă de altceva, este singura șansă de a rămâne în istorie. Parcă este un blestem.

Pe drumul cel bun..

Nu știm cât efort trebuie să depună pentru a o depăși pe Ecaterina Andronescu, însă, cu toate acestea, după ultimele mișcări, Anisie se află pe drumul cel bun. Curaj!

Cu acordul părinților sau elevului

Într-o intervenție la DIGI 24, actuala ministră a Educației a venit cu o recomandare (practic, nu știm ce este) în privința notării elevilor pe perioada stării de urgență. Conform acestor indicații prețioase, notele primite de elevi în perioada cursurilor online vor putea fi trecute în catalog doar cu acceptul părinților sau al minorului.

Referitor la note, da, elevii pot fi notați la momentul în care acești elevi revin la cursuri, pe baza a ceea ce au realizat în această perioadă pot fi notați, iar nota poate fi trecută în catalog cu acordul elevului sau al părintelui, dacă vorbim despre minori.

Ce să mai înțelegem?

Așadar, pentru că vorbim de minori, este nevoie de acceptul lor? Cu toate acestea, deoarece sunt minori, ei trebuie să își dea acceptul asupra notei. Acum, sincer, mai înțelege cineva ceva? Caragiale ar fi mândru!!!

Citește și

MEC face recensământul calculatoarelor, tabletelor și telefoanelor profesorilor și elevilor. În ce scop?

MEC să pună la dispoziție laptopuri și telefoane și apoi să ceară predare online

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -