Anisie bulversează tot – pe perioada predării obligatorii, notele vor fi trecute doar cu acceptul elevului sau al părintelui

Date:

Miniștrii

În buna tradiție a ultimilor ani, miniștrii Educației nu scapă ocazia de a bulversa sistemul de învățământ. Pentru cei mai mulți, în lipsă de altceva, este singura șansă de a rămâne în istorie. Parcă este un blestem.

Pe drumul cel bun..

Nu știm cât efort trebuie să depună pentru a o depăși pe Ecaterina Andronescu, însă, cu toate acestea, după ultimele mișcări, Anisie se află pe drumul cel bun. Curaj!

Cu acordul părinților sau elevului

Într-o intervenție la DIGI 24, actuala ministră a Educației a venit cu o recomandare (practic, nu știm ce este) în privința notării elevilor pe perioada stării de urgență. Conform acestor indicații prețioase, notele primite de elevi în perioada cursurilor online vor putea fi trecute în catalog doar cu acceptul părinților sau al minorului.

Referitor la note, da, elevii pot fi notați la momentul în care acești elevi revin la cursuri, pe baza a ceea ce au realizat în această perioadă pot fi notați, iar nota poate fi trecută în catalog cu acordul elevului sau al părintelui, dacă vorbim despre minori.

Ce să mai înțelegem?

Așadar, pentru că vorbim de minori, este nevoie de acceptul lor? Cu toate acestea, deoarece sunt minori, ei trebuie să își dea acceptul asupra notei. Acum, sincer, mai înțelege cineva ceva? Caragiale ar fi mândru!!!

Citește și

MEC face recensământul calculatoarelor, tabletelor și telefoanelor profesorilor și elevilor. În ce scop?

MEC să pună la dispoziție laptopuri și telefoane și apoi să ceară predare online

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
1.2K Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap