Informare MEC – Resurse

Date:

Antrenament pentru elevi

În contextul suspendării cursurilor pe o perioadă deocamdată necunoscută din cauza pandemiei de coronavirus, Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul propriu un anunț(vezi anunțul) prin care face cunoscută disponibilitatea unui prim set de resurse pentru antrenamentul elevilor care urmează să susțină examenele naționale (Bacalaureat și Evaluare Națională).

După modelul subiectului de examen

Resursele publicate de Ministerul Educației și Cercetării sunt de tip test, respectă modelul subiectului de examen, atât pentru Bacalaureat cât și pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a și sunt elaborate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare. Au rolul de a-i ajuta pe elevi să se pregătească pentru examenele naționale și să se autoevalueze după bareme care urmează a fi publicate pe site-ul ministerului în cursul zilei de vineri, 3 aprilie 2020.

VEZI AICI RESURSELE (click)

Teleșcoala

De asemenea, se menționează faptul că unele soluții de la testele publicate vor fi prezentate și explicate în cadrul programului Teleșcoala(vezi aici detalii).

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
79 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap