Informare MEC – Resurse

Trebuie citite

Antrenament pentru elevi

În contextul suspendării cursurilor pe o perioadă deocamdată necunoscută din cauza pandemiei de coronavirus, Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul propriu un anunț(vezi anunțul) prin care face cunoscută disponibilitatea unui prim set de resurse pentru antrenamentul elevilor care urmează să susțină examenele naționale (Bacalaureat și Evaluare Națională).

După modelul subiectului de examen

Resursele publicate de Ministerul Educației și Cercetării sunt de tip test, respectă modelul subiectului de examen, atât pentru Bacalaureat cât și pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a și sunt elaborate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare. Au rolul de a-i ajuta pe elevi să se pregătească pentru examenele naționale și să se autoevalueze după bareme care urmează a fi publicate pe site-ul ministerului în cursul zilei de vineri, 3 aprilie 2020.

VEZI AICI RESURSELE (click)

Teleșcoala

De asemenea, se menționează faptul că unele soluții de la testele publicate vor fi prezentate și explicate în cadrul programului Teleșcoala(vezi aici detalii).

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -