Informare MEC – Resurse

Trebuie citite

Antrenament pentru elevi

În contextul suspendării cursurilor pe o perioadă deocamdată necunoscută din cauza pandemiei de coronavirus, Ministerul Educației și Cercetării a publicat pe site-ul propriu un anunț(vezi anunțul) prin care face cunoscută disponibilitatea unui prim set de resurse pentru antrenamentul elevilor care urmează să susțină examenele naționale (Bacalaureat și Evaluare Națională).

După modelul subiectului de examen

Resursele publicate de Ministerul Educației și Cercetării sunt de tip test, respectă modelul subiectului de examen, atât pentru Bacalaureat cât și pentru Evaluarea Națională de la sfârșitul clasei a VIII-a și sunt elaborate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare. Au rolul de a-i ajuta pe elevi să se pregătească pentru examenele naționale și să se autoevalueze după bareme care urmează a fi publicate pe site-ul ministerului în cursul zilei de vineri, 3 aprilie 2020.

VEZI AICI RESURSELE (click)

Teleșcoala

De asemenea, se menționează faptul că unele soluții de la testele publicate vor fi prezentate și explicate în cadrul programului Teleșcoala(vezi aici detalii).

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -