Ghid pentru definitivat – descarcă gratuit

Trebuie citite

Definitivatul

O adevărată probă de rezistență în învățământ, definitivatul provoacă adevărate tragedii în rândul profesorilor tineri. Nu neapărat dificultatea probelor, ci mai degrabă lipsa informațiilor avizate despre acest examen. În sprijinul profesorilor care vor trece prin această probă, Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureşti a realizat un ghid extrem de util și interesant. Acesta este pus la dispoziție în mod gratuit tuturor cadrelor didactice interesate.

Documentul – Ghid pentru elaborarea portofoliului cadrelor didactice pentru susţinerea examenului de definitivare în învăţământ – este scris într-un limbaj facil, limbajul de lemn, caracteristic multor altor lucrări care se adresează sistemului de învățământ, este evitat în cele mai multe cazuri, fapt care merită remarcat și apreciat.

Cuvânt înainte

,,Lucrarea de față vine în sprijinul cadrelor didactice debutante care își desfășoară activitatea în unitățile de învățământ din Municipiul București (și nu numai). Ne dorim să fie un instrument util în pregătirea acestora pentru susținerea examenului de obținere a definitivării în învățământul preuniversitar. Totodată ne-am propus ca prin acest ghid să încercăm o armonizare a instrumentelor de proiectare didactică dar și o particularizare a instrumentelor de lucru ale cadrului didactic în funcție de disciplina de studiu predată. – Inspector Școalar General, IONEL FLORIAN LIXANDRU,,

Descarcă

Pentru a putea descărca documentul, trebuie să aveți sistemul de operare (Linux, macOS sau Windows) și browserul web actualizate la zi,  Documentul poate fi descărcat și printat sau lecturat în format electronic.

Descarcă de aici

Documentul este disponibil pe site-ul ISJ București. Accesarea link-ului de mai jos presupune părăsirea site-ului laclasă.ro și accesarea site-ului ismb.edu.ro. Vă rugăm să ne anunțați, folosind secțiunea de comentarii, dacă există probleme în accesarea documentului spre care s-a pus legătura de descărcare.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -