În 10-15 ani o să aveți la catedră doar suplinitori necalificați și imigranți

Date:

Doamna Ministru,


Ar fi pacat sa cheltuiti atatea resurse pentru profesori pentru evaluarea medical.
Avand in vedere spitalele pline de microbi si infectii, as putea sa va cer ajutorul de deces in avans?


Eu va propun sa ne montati un gps in varful capului. Ar fi pacat ca parintii si elevii sa nu stie unde sunt in orice moment. In plus, aveti ocazia sa vedeti unde cheltuiesc salariul ala mare de 26 de milioane si sa vedeti unde cheltuiesc si voucherele invizibile de anul acesta, vouchere care continuati sa le dati celor din armata si politie. Noua ne-ati aruncat 2 milioane norma de hrana ca sa ne inchideti gura.


As vrea sa vada toti parintii si elevii ca acesta e al treilea weekend in care muncesc. Nu la privat cum credeti dvs ci la olimpiada. Stiu ca orele se platesc dublu sambata si duminica dar noi obtinem o adeverinta cu o zi libera pe care oricum nu apucam sa o luam. In curand vor avea loc si simularile. Dupa ce vom fi asistenti la supraveghere, ne vom face orele. Asta inseamna ca vom sta in scoala de dimineata pana seara. Nici nu vreau sa ma gandesc la colegii corectoru. O sa spuneti ca nu se intampla in fiecare zi iar eu as putea sa va spun ca aveti nevoie de profesori odihniti astfel incat sa nu ajungem sa scriem o litera gresita in caiete si sa fim linsati mediatic cum de alftel se intampla iar dvs le faceti pe plac tuturor fara sa analizati in prealabil situatia.


Asa o sa vedeti ca pana la sfarsitul lunii mai voi mai avea un singur week end liber intrucat voi participa la cursuri de formare pe care le platesc din buzunarul meu, cursuri pe care oricum le fac degeaba pentru ca la scoala ma descurc tot cu materiale din buzunarul meu si al parintilor.


Imi puteti indica in ce tara parintii si elevii trimit profesorii la controale medicale? Bineinteles ca nu! Pe dvs va intereseaza doar sa aveti votanti si cum poti atrage un parinte de partea ta decat asa?


Imi puteti indica un alt domeniu in care membrii comunitatii pot decide asupra unui angajat?


Cine credeti ca va mai veni in invatamant sa fie carne de tun pentru oricine? Nu e de ajuns ca sustinem examene peste examene, titularizari, grade didactice, cursuri? Nu e de ajuns ca ne ingropati zilnic in hartii. Pentru orice gura de aer pe care o respiram in scoala trebuie sa facem proces verbal si program remedial. De ani de zile, profesorii sesizeaza ministerul asupra tuturor problemelor din invatamant dar dvs nu va doriti un invatamant european. Ceea ce se intampla acum este o mascarada de prost gust in care va bateti joc de profesori si copii.


Uneori chiar imi doresc sa aplicati tot ce spuneti si in 10-15 ani o sa aveti la catedra doar suplinitori necalificati si imigranti. O sa fiti multumiti cu ei pentru ca acestia nu vor cere salarii mari.


Viitor de aur are tara!
A. Stanciu

Doamna Ministru,Ar fi pacat sa cheltuiti atatea resurse pentru profesori pentru evaluarea medical. Avand in vedere…

Geplaatst door Colegiul Cadrelor Didactice op Donderdag 7 maart 2019

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
4.2K Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap