Vom avea o oră în plus – „am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei”

Trebuie citite

O oră în plus

Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a anunţat marţi că începând din anul şcolar viitor, elevii vor avea o oră de sport suplimentară. Datorită epidemiei, sunt toate șansele ca această oră să se desfășoare online.

Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropos de ore de sport on-line, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport

Haos

Lipsesc detalii referitoare la introducerea orei suplimentare de educație fizică. Din declarațiile ministrului Stroie, introducerea orei suplimentare s-ar fi realizat în acord cu Ministerul Educației. Rămâne de văzut cum va explica Anisie eliminarea unor ore de la disciplinele tradiționale și acceptarea acestei propuneri.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -