Vom avea o oră în plus – „am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei”

Date:

O oră în plus

Ministrul Tineretului şi Sporturilor, Ionuţ Stroe, a anunţat marţi că începând din anul şcolar viitor, elevii vor avea o oră de sport suplimentară. Datorită epidemiei, sunt toate șansele ca această oră să se desfășoare online.

Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropos de ore de sport on-line, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport

Haos

Lipsesc detalii referitoare la introducerea orei suplimentare de educație fizică. Din declarațiile ministrului Stroie, introducerea orei suplimentare s-ar fi realizat în acord cu Ministerul Educației. Rămâne de văzut cum va explica Anisie eliminarea unor ore de la disciplinele tradiționale și acceptarea acestei propuneri.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
235 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap