Vei fi surprins! Vezi ce a postat ministrul Educației!!!

Trebuie citite

Regretă cele întâmplate

Ministrul Educației, Monica Anisie, își cere scuze pentru modul în care a procedat când a efectuat vizita la școala din județul Ialomița, eveniment care a stârnit, pe bună dreptate reacții nu chiar pozitive.

Nimic despre umilirea cadului didactic

După criticile dure primite din partea multor cadre didactice, experți în educație și lideri de opinie, doamna ministru a decis că e cazul să-și ceară scuze pentru cele petrecute în timpul vizitei la școala din Ialomița. Regretă faptul că nu a fost atentă la prezența presei și că i-a expus pe copii. Nimic nu regretă însă distinsa în legătură cu umilința la care a supus un cadru didactic, cu prejudiciul de imagine adus, despre situația jenantă în care a pus un om ce își făcea meseria, judecându-l după aparențe.

Vezi postarea aici

Eu sper că oricare profesor sau director responsabil din România, dacă ar trece pe culoarul unei școli și ar auzi ceea…

Geplaatst door Monica Cristina Anisie op Vrijdag 17 januari 2020
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -