Titularizare 2020: s-a modificat ora de începere a examenului. Vezi alte noutăți

Trebuie citite

Titularizare 2020

Tradițional, examenul de Titularizare în învățământ debuta la ora 10:00. Printr-o notă internă, MEC a sugerat ISJ-urilor să decaleze ora de începere a acestui examen de angajare în sistemul de învățământ. Chiar dacă documentul nu a fost făcut public pe site-ul MEC, tot mai multe ISJ-uri au postat anunțuri în care îi înștiințează pe candidați de modificarea orei.

În plus

În plus, comparativ cu anii anteriori, în acest an, pentru a putea participa la examen, candidații vor fi obligați să poarte mască și să își dezinfecteze mâinile. De asemenea, accesul în sălile de examen se va realiza mai devreme.

Recomandare

Echipa laclasă.ro vă recomandă să accesați site-ul ISJ-ului de care aparțineți pentru a verifica ora la care examenul este programat să înceapă.

ISJ Bacău

Vă informăm că în data de 29 iulie 2020 proba scrisa din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2020, se va desfășura începând cu ora 9.00. Accesul candidaților în centre se face în intervalul orar 7.00-8.15. Centrele de examen vor fi comunicate pe situl ISJ Bacău, luni 27.07.2020.

SUrsa: ISJ Bacău

ISJ Bistrița Năsăud

Accesul în centrele de concurs se va face în data de 29 iulie 2020, în intervalul 7.30-8.15, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare obligatorii de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu SARS CoV 2.

SUrsa: ISJ BISTRIȚA-NĂSĂUD

Proba scrisă începe la ora 9.00.

Sursa: ISJ BISTRIȚA-NĂSĂUD

În conformitate cu ordinul nr. 874/81/2020 din 22 mai 2020, la intrarea în centrele de concurs, candidații vor purta mască și își vor dezinfecta mâinile. Tot la
intrare se va efectua triajul epidemiologic.

Sursa: ISJ Bistrița-Năsăud

ISJ Ilfov

Proba scrisă la concursul de titularizare din data 29.07.2020, va începe la ora 9.00

Accesul candidaților în săli se va face între orele 7.00 și 8.15

Sursa: ISJ Ilfov

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -