Salariile profesorilor sunt plătite mai devreme în luna aprilie. Află când

Trebuie citite

Salariile profesorilor

Salariile profesorilor vor fi plătite cu trei zile mai devreme în luna aprilie. Până în prezent, conform, salariile tuturor angajaților în sistemul de învățământ erau achitate pe data de 14 a fiecărei luni. Apropierea sărbătorilor pascale – Vinerea Mare – a determinat Guvernul României să modifice data acordării acestor drepturi bănești.

11 aprilie

Conform Ordinului Ministrului Finanțelor nr. 1.247 privind stabilirea unor măsuri pentru plata salariilor aferente lunii martie 2023, din data de 28 martie 2023, salariile angajaților din sistemul educațional vor fi plătite pe data de 11 aprilie. Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Nu doar profesorii

Conform anexei ordinului, angajații din educație și Academia Română își vor primi salariul pe 11 aprilie. Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), Ministerul Apărării Naționale (MApN) și Ministerul Afacerilor Interne (MAI), dar și instituțiile următoare: Serviciul de Protecție și Pază (SPP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) vor efectua plățile salariale pe data de 12 aprilie.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Sindicatele anunță PLANUL B

Sindicatele Sindicatele par a nu fi luate în serios de actualii guvernanți. Rezolvarea grevei generale declanșată astăzi pare a nu...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -