S-a luat decizia în privința ceremoniilor de deschidere a anului școlar 2021-2022

Trebuie citite

S-a luat decizia

La câteva zile distanță de deschiderea noului an școlar, autoritățile au luat decizia de a permite organizarea de ceremonii de deschidere. Nu putem ignora o ușoară schimbare de viziune în privința regulilor draconice care au funcționat până în prezent. Anul trecut, spre exemplu, ceremoniile de deschidere a anului școlar au fost interzise. Rămâne de văzut dacă haosul impus de guvernanți în sistemul educațional va fi întreținut și în acest an școlar.

Ce s-a decis

Astfel, pe 13 septembrie, unitățile de învățământ pot organiza aceste evenimente în spații exterioare. Durata ceremoniilor de deschidere nu trebuie să depășească o oră și jumătate. În plus, a fost impusă și obligativitatea purtării măștii, chiar dacă acestea au loc în exterior.

Pentru că școala începe pe 13 septembrie, avem în vedere posibilitatea organizării ceremoniilor de deschidere a anului școlar în spații exterioare, cu mască de protecție și cu durată limitată la o oră – o oră și jumătate. Este vorba de aglomerări, să le putem permite, dar pentru a proteja elevii și personalul din învățământ, să fie în spațiu exterior și cu mască. Chiar dacă nu avem în vedere obligativitatea purtării măștii de protecție în incinta școlilor odată cu deschiderea anului școlar. Dar este un moment special, în care se creează aglomerări, sunt și elevii de vârstă mică în număr mare, părinți. Și în această situație vă spunem încă de pe acum că se va putea face, dar cu aceste două condiții – mască de protecție și durată limitată de timp.

P.S.

Să punem aceste schimbări pe seama scăderii puternice în sondaje a partidelor din arcul guvernamental?

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -