România, Coronavirus – Primul deces din rândul profesorilor

Trebuie citite

Coronavirus

Un cunoscut cadru didactic pensionar și poet din orașul Comănești, județul Bacău, a decedat la spitalul din localitate ca urmare a infecției cu coronavirus. Conform datelor oficiale, bărbatul avea și alte afecțiuni.

Bărbat, 74 ani, din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

sursa: aici

Alertă medicală

Ca urmare a rezultatelor analizelor, conform presei din județ, medicii secției în care pacientul a fost internat au intrat în autoizolare.

Pe Facebook

Fiica cunoscutului profesor, într-o postare pe Facebook, cerea tuturor să ia în serios pandemia.

Va rog sa luati in serios pandemia! Tata a pierdut razboiul cu virusul! Sper ca moartea lui sa fie un semnal de alarma pentru voi toti! Odihneste-te in pace, tata.

Facebook.com

Dumenzeu să îl ierte!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -