Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

Trebuie citite

Reformă radicală

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc, această idee ar putea scoate pui frumoși și profitabili pentru cine trebuie.

Mai precis

Sociologul Alfred Bulai nu a ratat ocazia de aș da cu părerea despre educație în cadrul producției deja amintite, nu că a fi interesat pe cineva. De remarcat calitatea discursului distinsului domn.

Nu, dar profesorul de istorie, care era un activist din ăsta, culmea, dacă nu insista cu războiul Crimeei, pe care îl învățai pe de rost, că nu înțelegeai. Și în zece minute nu mai știu, am uitat de Crimeea și din astea, și prin 90, nu știu, când a apărut Discovery, dintr-un documentar din ăla de 10 minute am înțeles exact de ce Anglia, Franța, de ce cutare, după aia am mai citit și restul.”

Eu cred că o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare și discutate după aia. Gândește-te că e biologia, e zoologie, geografie, istorie

Tu?

Care este opinia ta referitoare la această idee? Poți vota aici.

Video

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -