Profesor: “Dacă Ministrul este diriginte, cine îi intră în inspecție ca să îi facă verificarea curentă a calității muncii de profesor?

Trebuie citite

Un ministru diriginte

Dacă nu știați, ministrul Educației, printre altele, își îndeplinește și funcția de diriginte la clasa a V-a. Situația este cel puțin ciudată, complicată chiar.

Adina Drenga

Adina Drenga, cadru didactic cunoscut pentru opiniile exprimate în mediul online, expune public o serie de întrebări referitoare la calitatea de diriginte al ministrului Educație.

Dacă Ministrul este diriginte, cine ii intra in inspectie ca sa ii faca verificarea curenta a calitatii muncii de profesor?

Cum isi ia salariul?

Cine este sefa ei de catedra?

Cine este seful ei in comisia metodica?

Un posibil conflict

Adina Drenga suține nelegalitatea deținerii de către Monica Anisiei a funcției de profesor diriginte. În acest scop, cadrul didactic atașează și un extras din lege privind incompatibilitățile pe care le poate avea funcția de ministru.

Preluare postare

Site-ul laclasă.ro preia postarea doamnei Adina Drenga. Vă invităm să o lecturați în întregime.

Ipocrizia este cuvantul de ordine in educatia din Romania. Ipocrizia salveaza Romania.

Ministrul in functie e si diriginte la o clasa aVa.

Adica isi bate frumusel joc fie de ceea ce ar trebui sa faca in functia in care si-a depus juramantul fie de copilasii aia care nu au nicio vina.

Daca Ministrul este diriginte, cine ii intra in inspectie ca sa ii faca verificarea curenta a calitatii muncii de profesor? Cum isi ia salariul? Cine este sefa ei de catedra? Cine este seful ei in comisia metodica?

Daca este Ministru …. cum merge la ore? Cu escorta sau fara? Da legile in functie de sondajele de opinie de la clasa dansei? Cand mai are timp sa faca, sa citeasca, sa declanseze proceduri, politici, statistici etc …. cu privire la intreg sistemul de invatamant daca ea se raporteaza doar la o clasa sau la o scoala.

Nu se sesizeaza nimeni cu privire la legalitatea acestei situatii? Ah! Am uitat! Dna e Ministru. Face ce vrea, ca e tarlaua ei.

Ati dat afara un profesor pt ca a refuzat sa isi tina lectiile online. Cum de nu ati reusit sa desfaceti contractele de munca INCA ale tuturor celor care si-au batut joc de meseria asta si au abuzat copiii de-a lungul si de-a latul tarii?
Ah am uitat! Nu aveti timp! Sunteti diriginta azi. Vorbim maine cand sunteti Ministru.

Ipocrizia salveaza Romania. Salveaza scaunele ocupate de caractere de nimic….

Colegii ei din PNL nu se sesizeaza?

Va sugerez sa va luati si al treilea job. E simplu. Puteti face parte si din personalul de curatenie al scolii. Pana la urma asa vedeti exact ce se intampla la firul ierbii. Si de ce sa nu sufere de lipsa unui loc de munca o femeie cu doi trei copii acasa… ca doar dvs aveti chestii mai importante de descoperit stergand podele si spaland WCuri pe un salariu minim, in timp ce sunteti si Ministru si Diriginte. Mai aveti timp sa va epilati?

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -