Pregătiți-vă, Monica Anisie revine în școli

Date:

Monica Anisie

Conform declarațiilor de după audierile din comisia de specialitate a Parlamentului, Monica Anisiei are în plan realizare de noi vizite în școli. Din păcate, aceasta nu a precizat dacă vizitele viitoare vor fi realizate după tiparul celor de până acum.

Mi-am dedicat mandatul tinerilor, elevilor. Pentru ca eu consider ca elevul trebuie sa fie in centrul preocuparilor tuturor. O scoala sau, mai bine spus, un profesor nu poate sa existe daca nu exista elevul. De aceea, ma voi lupta intotdeauna pentru respectarea drepturilor tuturor tinerilor. (…) Nu am renuntat la astfel de activitati, pe care le-am desfasurat in continuare. Dupa cum ati vazut, agenda publica este pe site-ul ministerului zilnic. Ultima vizita pe care am facut-o – in judetul Hunedoara – si am mers printre elevi si printre colegii mei profesori pentru ca ii respect mult, pentru ca le recunosc munca

Ar fi interesat de aflat

Ar fi extrem de interesat dacă primul om din educație va repeta greșelile uriașe de la vizitele precedente. Practic, acestea au cam pus într-un plan secund cam toate intențiile bune ale ministrului Educaței.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
518 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap