Pregătiți-vă, Monica Anisie revine în școli

Trebuie citite

Monica Anisie

Conform declarațiilor de după audierile din comisia de specialitate a Parlamentului, Monica Anisiei are în plan realizare de noi vizite în școli. Din păcate, aceasta nu a precizat dacă vizitele viitoare vor fi realizate după tiparul celor de până acum.

Mi-am dedicat mandatul tinerilor, elevilor. Pentru ca eu consider ca elevul trebuie sa fie in centrul preocuparilor tuturor. O scoala sau, mai bine spus, un profesor nu poate sa existe daca nu exista elevul. De aceea, ma voi lupta intotdeauna pentru respectarea drepturilor tuturor tinerilor. (…) Nu am renuntat la astfel de activitati, pe care le-am desfasurat in continuare. Dupa cum ati vazut, agenda publica este pe site-ul ministerului zilnic. Ultima vizita pe care am facut-o – in judetul Hunedoara – si am mers printre elevi si printre colegii mei profesori pentru ca ii respect mult, pentru ca le recunosc munca

Ar fi interesat de aflat

Ar fi extrem de interesat dacă primul om din educație va repeta greșelile uriașe de la vizitele precedente. Practic, acestea au cam pus într-un plan secund cam toate intențiile bune ale ministrului Educaței.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -