Niciun profesor, director, părinte sau elev nu cunoaște oficial ce norme trebuie respectate din 14 septembrie 2020

Trebuie citite

Niciun profesor, director, elev sau părinte

Niciun profesor, director, elev sau părinte nu știe oficial ce norme trebuie respectate începând cu 14 septembrie 2020. Chiar dacă timpul avut la dispoziție ar fi fost mai mult decât suficient, din motive care ne scapă, ghidurile și normele pe care Ministerul Sănătății și Institutul de Sănătate Publică ar fi trebuit să le trimită în școli circulă doar pe surse. Din păcate, nimeni nu pare a se grăbi în a le publica oficial.

Incompetență sau reavoință

Ministerul Sănătății lucrează de luni de zile (teoretic) la ghidurile care vor coordona începerea și desfășurarea anului școlar 2020-2021. Din acest punct de vedere, aceste documente sunt esențiale. Printre altele, acestea stabilesc normele de igienă și distanța dintre elevi. De asemenea, documentele sunt utile în stabilirea unui necesar de materiale dezinfectante sau în stabilirea modului în care elevii vor fi repartizați în sălile de clasă.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -