Neamțu: România a închis școlile asemeni unor țări africane, a Mongoliei sau a Kazahstanului

Trebuie citite

Neamțu

Într-o postare pe Facebook, Mihai Neamțu critică închiderea școlilor din România. În fapt, nu este singurul, tot mai muți profesori, elevi și părinți solicită redeschiderea acestora.

În liga a treia

Conform UNESCO, România se află în compania unor state africane, a Mongoliei și a Kazahstanului.

România nu-și poate permite să distrugă viitorul a milioane de copii. Peste 800.000 de elevi nu au acces la internet, cui îi lăsăm? Cum învață? Cum vor recupera orele pierdute? Cum vor recupera distanța față de elevii care au avut acces la internet, echipamente moderne și profesori capabili să predea online?

Sunt puține țări care au închis toate școlile – datele se găsesc pe site-ul UNESCO, unde vedem că România este în compania unor țări africane, a Mongoliei sau a Kazahstanului. În statele democratice, decizia s-a luat de la școală la școală.

Oamenii de dreapta din fruntea țărilor democratice s-au bătut pentru ca școlile să rămână deschise. Socialiștii le vor închise.

Ca părinte și dascăl preocupat de soarta educației și a copiilor, spun că școlile trebuie redeschise urgent! De la caz la caz, acolo unde situația este gravă, decizia de închidere poate fi menținută, dar autoritățile trebuie să se asigure că elevii pot învăța.

Nici un elev nu trebuie abandonat, niciun copil nu trebuie lăsat în urmă!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -