Neamțu: România a închis școlile asemeni unor țări africane, a Mongoliei sau a Kazahstanului

Date:

Neamțu

Într-o postare pe Facebook, Mihai Neamțu critică închiderea școlilor din România. În fapt, nu este singurul, tot mai muți profesori, elevi și părinți solicită redeschiderea acestora.

În liga a treia

Conform UNESCO, România se află în compania unor state africane, a Mongoliei și a Kazahstanului.

România nu-și poate permite să distrugă viitorul a milioane de copii. Peste 800.000 de elevi nu au acces la internet, cui îi lăsăm? Cum învață? Cum vor recupera orele pierdute? Cum vor recupera distanța față de elevii care au avut acces la internet, echipamente moderne și profesori capabili să predea online?

Sunt puține țări care au închis toate școlile – datele se găsesc pe site-ul UNESCO, unde vedem că România este în compania unor țări africane, a Mongoliei sau a Kazahstanului. În statele democratice, decizia s-a luat de la școală la școală.

Oamenii de dreapta din fruntea țărilor democratice s-au bătut pentru ca școlile să rămână deschise. Socialiștii le vor închise.

Ca părinte și dascăl preocupat de soarta educației și a copiilor, spun că școlile trebuie redeschise urgent! De la caz la caz, acolo unde situația este gravă, decizia de închidere poate fi menținută, dar autoritățile trebuie să se asigure că elevii pot învăța.

Nici un elev nu trebuie abandonat, niciun copil nu trebuie lăsat în urmă!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
178 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap