Ministrul Educației despre când începe școala și când vor fi programate examenele

Date:

Ministrul Educației și știrea falsă

Ministrul Educației a reacționat la o știre falsă care a circulat zilele acestea pe Facebook. Aceasta făcea referire la o posibilă începere a cursurilor. Nu dăm importanță falsului, mai mult ca sigur l-ați văzut.

Tot pe Facebook

Pe Facebook, într-o postare datată 28.03.2020, actualul ministru al Educație a precizat că MEC va veni, în cel mai scut timp, cu detalii referitoare la momentul în care vor începe cursurile și vor fi programate examenele.

Vă rog să aveți încredere că, în scurt timp, MEC va transmite ceea ce se va întâmpla cu examenele naționale, când vom putea relua cursurile și care vor fi deciziile cu privire la susținerea licenței/dizertației/titularizarii/examenelor pentru gradele didactice etc.

Nu mai există purtător de cuvânt?

De ceva vreme, mai marii țării preferă Facebook-ul drept mijloc de comunicare. Este o situație destul de excentrică, pentru a nu folosi cuvinte mai dure, să vorbești pe Facebook despre deciziile pe care le vei lua în fruntea unei instituții. Nu ne referim doar la actualul ministru, moda asta este cam peste tot. Ne întrebăm dacă mai există purtător de cuvânt sau dacă s-au demodat comunicatele de presă. Mai ține cineva cont de prestigiul funcției sau cu toții doresc să își promoveze conturile personale de Facebook?

Ce te faci când?

Ce te faci când chiar instituțiile oficiale umblă cu știri false sau alarmiste?

Totuși

Este de apreciat rapiditatea cu care doamna Monica Anisie a reacționat la apariția știrii false. Acest lucru dovedește că ministrul Educației este la curent cu realitățile de pe la noi. Totuși, ne întrebăm de ce nu vedem această rapiditate și când este vorba de probleme reale?

▶️În zilele acestea, mai mult decât oricând, ar trebui să fim mai buni, mai atenți și mai înțelepți și să nu credem…

Geplaatst door Monica Cristina Anisie op Zaterdag 28 maart 2020

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
58 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap