MEC dă startul unui program național de formarea a cadrelor didactice

Trebuie citite

Program girat de MEC

MEC dă startul programului național de formare a cadrelor didactice „TeleȘcoala profesorilor”. Aceste se va organiza prin intermediul TVR și va avea o durată de 15 cursuri. Programul de formare „TeleȘcoala profesorilor” se înscrie în strategia de dezvoltare a competențelor cadrelor didactice pentru învățarea on-line.

Pe durata a 15 cursuri, cadrele didactice vor avea posibilitatea să parcurgă conținuturi cu privire la utilizarea platformelor educaționale pentru susținerea de lecții on-line. Tematica abordată vizează funcționalitățile puse la dispoziție, în mod gratuit, de către Google și Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education și Microsoft Office 36.

edu.ro

Când și unde

Conform unui comunicat postat pe site-ul MEC, difuzarea cursurilor se va realiza începând cu data de 24 august, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-9:30, cu reluare în aceeași zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. De asemenea, cursurile vor fi disponibile pe canalele de YouTube ale Televiziunii Române și Ministerului Educației și Cercetării.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -