Mai mulți elevi ar fi fost loviți de o profesoară. Anisie a și reacționat

Trebuie citite

Elevi loviți

Un clip postat pe Facebook arată cu un cadru didactic lovește un elev. Imaginile au fost filmate la o școală din localitatea Borșa și au și fost vizionate de ministrul Educației. Cu o rapiditate fără precedent, Monica Anisie a reacționat.

Astăzi am aflat de pe pagina de Facebook a lui Andy Popescu, dintr-o înregistrare video, că mai mulți elevi de la o școală din localitatea Borșa, județul Maramureș, au fost loviți de o profesoară. Am contactat personal atât inspectorul școlar general, cât și inspectorul școlar general adjunct ai inspectoratului școlar, solicitându-le ca luni dimineață să înceapă o anchetă la respectiva unitate de învățământ, iar la finalul acesteia, să întreprindă toate măsurile necesare impuse de lege.
Mă întristează să aflu despre astfel de incidente! Cu toții trebuie să reacționăm ferm și imediat, cu toleranță ZERO la violența în școli.

Video

Utilizatorul care a postat clipul video l-a însoțit de următorul comentariu.

Și părinții mei au fost profesori, dar niciodată nu au aplicat corecții fizice. Ce părere aveți de această profesoară de matematică din Borșa?
Îmi doresc părerea voastră sinceră mai jos, intr-un comentariu, promit să vă citesc tuturor părerile

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

https://www.facebook.com/ace20male/videos/3567756633245666/
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -