În relația cu profesorii, Iohannis devine tot mai penibil

Trebuie citite

Penibil

Președintele României tinde să devină tot mai penibil în declarațiile publice referitoare la cadrele didactice. Nu mai depune niciun efort pentru a demonstra că nu trăiește într-o lume paralelă.

Agită apele

La o privire rapidă prin grupurile Facebook dedicate învățământului, cadrele didactice taxează virulent recentele sale declarații. Cei drept, au și motive, acestea sunt de natură să agite apele.

Întrebare: Numărul 2 în Guvern, Vicepremierul Raluca Turcan, declara de curând că Guvernul nu are bani suficienți pentru a asigura măști gratuite, măști de protecție, profesorilor la începutul anului școlar și cu atât mai puțin tuturor elevilor. Aș vrea să știu cum explicați dumneavoastră foștilor colegi cadre didactice că tocmai profesorii nu au dreptul la măști gratuite, în condițiile în care polițiștii primesc măști gratuite, jandarmii primesc măști gratuite, ca să nu mai spunem de cadrele medicale?

Klaus Iohannis: “Aici nu pot să vă spun decât că așa s-au gândit guvernanții în această perioadă. Bănuiesc că, pur și simplu, nu există fonduri suficiente pentru așa ceva. Însă, din ce am discutat cu foști colegi de-ai mei, nu mi se pare că este o problemă extremă. Profesorii vor merge cu mască, pe care și-o vor procura ei, și elevii la fel”.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Din adâncurile gândirii liberale.Pe scurt: descurcați-vă singuri, PNL nu vă majorează salariile, dar vă crește cheltuielile. Cum ar spune domnul din imagine: "GHINION"!

Geplaatst door Marius Constantin Budăi op Woensdag 26 augustus 2020
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -