Guvernul a mai bifat o realizare! Vezi ce nu mai ai voie să porți în școală

Trebuie citite

Măștile elevilor

Ministrul Sănătăţii şi ministrul Educaţiei, alături de premierul Florin Cîţu şi de toţi prefecţii, au participat marți la o şedinţă online, în cadrul căreia au anunţat ce măsuri vor fi luate pentru începerea anului şcolar 2021-2021

Nu va mai fi permisă

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis că nu va mai fi permisă purtarea în incinta școlilor a măștilor textile. Toți elevii vor fi obligați să poarte măști de uz medicinal. Bine, despre eficiența acestor măști „medicinale” nu s-a spus un cuvânt. Este suficient să citiți eticheta acestor produse din comerț pentru a afla că acestea nu asigură o protecție minimă.

Toți elevii din învățământul primar, gimnazial, liceal, precum și la nivelul universităților și facultăților vor fi obligaţi să poarte numai măști de uz medicinal în incinta şcolilor.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -