Fost premier: „Opriți prostia! Opriți distrugerea Educației prin suspendarea cursurilor cu prezența fizică a profesorilor și elevilor”

Date:

Fost premier

Una dintre cele mai puternice reacții împotriva deciziei de suspendare a cursurilor față în față aparține fostului premier Victor Ponta. Acesta o acuză pe Monica Anisie, într-o postare pe Facebook, de incompetență și de neînțelegerea realității.

Opriti prostia! Opriti distrugerea Educatiei prin suspendarea cursurilor cu prezenta fizica a profesorilor si elevilor ! Opriti catastrofa economica prin blocarea parintilor acasa alaturi de copii!
Acesta femeie incompetenta nu intelege ca si medicii si personalul din spitale au copii care TREBUIE sa mearga la Scoala ( oricum nu au cu cine sa ii lase acasa cat timp ei muncesc) !
Acesta femeie Incompetenta nu intelege ca rata de infectare “sub 1%” dovedeste ceea ce spun OMS si toti specialistii internationali – ca scolile trebuie sa ramana deschise / ca nu scolile sunt focare de infectare!

Promisiunea lui Ponta

Una din promisiunile făcute de Ponta constă în menținerea deschisă a unităților de învățământ.

PROMISIUNEA noastra : scolile vor ramane deschise – personalul didactic si nedidactic va fi testat, conditiile de igiena si protectie implementate – dar scolile raman deschise ( doar acelea in care se constata un numar semnificativ de infectari se suspenda pe durata determinata necesara pt procedurile sanitare)!

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
156 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap