Fost premier: „Opriți prostia! Opriți distrugerea Educației prin suspendarea cursurilor cu prezența fizică a profesorilor și elevilor”

Trebuie citite

Fost premier

Una dintre cele mai puternice reacții împotriva deciziei de suspendare a cursurilor față în față aparține fostului premier Victor Ponta. Acesta o acuză pe Monica Anisie, într-o postare pe Facebook, de incompetență și de neînțelegerea realității.

Opriti prostia! Opriti distrugerea Educatiei prin suspendarea cursurilor cu prezenta fizica a profesorilor si elevilor ! Opriti catastrofa economica prin blocarea parintilor acasa alaturi de copii!
Acesta femeie incompetenta nu intelege ca si medicii si personalul din spitale au copii care TREBUIE sa mearga la Scoala ( oricum nu au cu cine sa ii lase acasa cat timp ei muncesc) !
Acesta femeie Incompetenta nu intelege ca rata de infectare “sub 1%” dovedeste ceea ce spun OMS si toti specialistii internationali – ca scolile trebuie sa ramana deschise / ca nu scolile sunt focare de infectare!

Promisiunea lui Ponta

Una din promisiunile făcute de Ponta constă în menținerea deschisă a unităților de învățământ.

PROMISIUNEA noastra : scolile vor ramane deschise – personalul didactic si nedidactic va fi testat, conditiile de igiena si protectie implementate – dar scolile raman deschise ( doar acelea in care se constata un numar semnificativ de infectari se suspenda pe durata determinata necesara pt procedurile sanitare)!

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -