Fost ministru al Educației „țopăiala cu on-line-ul este ILEGALĂ”

Trebuie citite

Fostul ministru al Educației, senatorul Liviu Marian Pop, consideră ilegală „țopăiala cu on-line-ul” asta conform Legii Educației Naționale. Ba mai mult, acesta solicită încheierea anului școlar până la încetarea stării de urgență. Punctul de vedere a fost expus pe contul Facebook personal.

Ultimele măsuri, anunțate haotic de membrii marcanți PNL, nu fac altceva decât să confirme incompetența și cinismul acestora. Nu se respectă nici un domeniu din ”România educată”, mai ales ECHITATEA, iar amatorismul acestora creează o bulversare a tuturor actorilor educaționali .
De aceea solicit PNL-ului în ansamblul său (Președinte, fost președinte, guvern PNL, politruci PNL) să înceteze țopăiala cu educația românilor.

Facebook: Liviu Marian Pop

Priorități

Conform fostului ministru al Educației, în acest moment există câteva priorități în sistem.

Astfel:

până la încheierea stării de urgență trebuie încheiat anul școlar. Țopăiala cu on-line-ul este ILEGALĂ conform Legii educației naționale;

concentrare maximă pe Evaluarea Națională și Examenul de Bacalaureat pentru ca să se desfășoare în condiții optime;

până în toamnă să fie pus la punct un sistem digitalizat de predare-învățare-evaluare cu respectarea Legii educației naționale;

asigurarea pentru elevi si profesori a infrastructurii necesare, constând în dispozitive și acces la Internet, pentru accesarea Bibliotecii școlare Virtuale și a Platformei școlare de e-learning.

FACEBOOK: LIVIU MARIAN POP

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -