Fără apărare! Profesoară înjunghiată în gât de un elev

Trebuie citite

Fără apărare!

Profesorii sunt fără apărare. În timp ce, mai nou, guvernanții investesc miliarde în măști de protecție, umplând magaziile unităților de învățământ cu astfel de chestii, nimeni nu investește un leu în garantarea securității profesorilor și elevilor.

Înjunghiată în gât de un elev

Un incident deosebit de grav a avut loc la Liceul Ion Creangă din Capitală. Incidentul s-a produs în jurul prânzului, în timpul orei de limba japoneză de la clasa a X-a. Pe fondul unui conflict cauzat de o lucrare neanunțată, un elev de 16 ani a recurs la gestul de a înjunghia în gat cadrul didactic.

Comunicatul poliției

La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învăţământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înţepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia poliţiştilor.

În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului s-au deplasat şi echipaje medicale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Declarația unui martor

Conform Digi24 (vezi sursa), elevul a folosit un cuțit.

Urma să primim un test neanunțat, elevul s-a supărat și a scos briceagul, cuțit de bucătărie, ce era, din ghiozdan și i l-a pus la gât profesoarei. Doamna s-a speriat, s-a dat într-o parte și a tăiat-o.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -