DUBLU DERAPAJ! Câmpeanu despre profesorii care refuză vaccinarea: „Sunt puțini cei care sunt habotnici”

Trebuie citite

Câmpeanu – dublu derapaj

Pentru Sorin Câmpeanu, vaccinarea pare că a devenit un criteriu de a cataloga oamenii și de a stabili nivelul de educație. Ministrului Educației a ratat șansa de a tăcea și a uitat să își măsoare cuvintele, aruncând cu jigniri la adresa celor care nu s-au vaccinat sau care refuză vaccinarea, inclusiv profesori. Derapajul a avut a avut loc în cadrul unei emisiuni la postul de casă al actualei guvernări, la Digi 24 ne referim, televiziune cu o audiență minusculă, dar ce mai contează.

O poezie

Fără a fi medic, Câmpeanu nu ezită să repete poezia pe care o auzim la toți cei care promovează vaccinarea și ignoră studii referitoare la eficiența sau efectele adverse al profitabilului vaccin.

Vaccinarea este singurul act ce ne poate ajuta să punem stop, punct pandemiei. Toate aceste reguli distantarea adecvata, masca de protecție, aerisire spații, reguli de igiena, sunt foarte importante, dar ne ajută doar să gestionăm pandemia, nu să-i punem punct. Singura prin care putem pune punct este vaccinarea. Este o problemă de responsabiltate publică. Este vorba de o decizie de a proteja întreaga comunitate cu care interacționăm.

Deficit de educație

Legat de refuzul vaccinării anti-COVID-19, ministrul nu a ezitat să pună acest aspect pe un „deficit de educație…”. Așadar, cei care s-au vaccinat pentru 2 mici sunt mai educați decât cei care sunt precauți, care nu vor să facă experimente cu un vaccin eprimental? Oare această etichetă este aruncată și asupra poporului japonez, vaccinat în proporție de 2%? Putem spune despre poporul japonez că este needucat?

Au dreptate. Există un deficit de educație, inclusiv din această perspectivă”.

Habotnici…

Referindu-se la motivele invocate de profesorii, Sorin Câmpenau nu a ezitată să arunce cu etichete.

La unii am observat un disconfort, de jenă, cei mai mulți au explicat că au trecut prin boală și nu a mai fost nevoie să se vaccineze. Eu personal nu am întâlnit un coleg profesor care să-mi spună că nu mă vaccinez, că nu cred în vaccin. N-am întâlnit, și am stat de vorbă cu mulți profesori […] Sunt puțini aceia care sunt habotnici, care nu vor că nu vor. (vezi video)

Apostolul vaccinării

Ministrul Educației s-a aflat sub tirul întrebărilor unui jurnalist devenit apostol al vaccinării, COSMIN PRELIPCEANU este numele individului. Acesta pare a nega dreptul tuturor de a decide asupra propriului corp. Ba mai mult, acesta nu s-a sfiit deloc să ofere soluții draconice pentru convingerea cadrelor didactice care nu s-au vaccinat, aducând în discuție „modelul” altor țări. Desigur, distinsul ziarist nu a ratat ocazia să arunce cu lături în corpul profesoral, motiv pentru care vă recomand să boicotați emisiunile acestui jurnalist sau pe cele ale postului TV.

Video

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -