Dana Budeanu: „voi da statul în judecată, ministerul învățământului, pe ministrul învățământului…”

Trebuie citite

Dana Budeanu

Într-o postare pe Facebook, Dana Budeanu anunță că dă în judecată ministerul învățământului, pe ministrul învățământului, dsp-ul și pe absolut toate autoritățile responsabile care ar trebui să asigure copiilor școala. Aceasta reclamă afectarea psihică și emoțională a fetițelor ei și de privarea acestora de educație.

Preluare postare

Redăm conținutul postării celebrului designer.

Statul este obligat prin lege sa asigure școala copiilor până la terminarea celor 12 clase! În acest moment niciun copil nu face școală! Asta nu este școală!
Voi da statul în judecată, ministerul învățământului, pe ministrul învățământului, conducerea dsp și pe absolut toate autoritățile responsabile de distrugerea copilăriei fetițelor mele, de afectarea acestora psihică și emoțională și de privarea acestora de educația pe care trebuie sa o primească de la stat!
Voi câștiga absolut toate procesele, pentru că autoritățile nu au niciun fel de argument pentru luarea acestor masuri abuzive! De asemenea, România nu s-a aliniat măsurilor aplicate de către celelalte state membre UE, care au menținut toate școlile deschise în proporție de 90%!
Restul părinților cărora le pasă de soarta copiilor lor, se pot organiza într-un proces colectiv!

Sursa

https://www.facebook.com/dana.budeanu.79/posts/1757015024450945

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -