Dana Budeanu: „voi da statul în judecată, ministerul învățământului, pe ministrul învățământului…”

Date:

Dana Budeanu

Într-o postare pe Facebook, Dana Budeanu anunță că dă în judecată ministerul învățământului, pe ministrul învățământului, dsp-ul și pe absolut toate autoritățile responsabile care ar trebui să asigure copiilor școala. Aceasta reclamă afectarea psihică și emoțională a fetițelor ei și de privarea acestora de educație.

Preluare postare

Redăm conținutul postării celebrului designer.

Statul este obligat prin lege sa asigure școala copiilor până la terminarea celor 12 clase! În acest moment niciun copil nu face școală! Asta nu este școală!
Voi da statul în judecată, ministerul învățământului, pe ministrul învățământului, conducerea dsp și pe absolut toate autoritățile responsabile de distrugerea copilăriei fetițelor mele, de afectarea acestora psihică și emoțională și de privarea acestora de educația pe care trebuie sa o primească de la stat!
Voi câștiga absolut toate procesele, pentru că autoritățile nu au niciun fel de argument pentru luarea acestor masuri abuzive! De asemenea, România nu s-a aliniat măsurilor aplicate de către celelalte state membre UE, care au menținut toate școlile deschise în proporție de 90%!
Restul părinților cărora le pasă de soarta copiilor lor, se pot organiza într-un proces colectiv!

Sursa

https://www.facebook.com/dana.budeanu.79/posts/1757015024450945

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
360 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap