Cadrele didactice vor fi taxate suplimentar în perioada imediat următoare

Trebuie citite

Cadrele didactice

Cadrele didactice vor vedea cum statul dă cu o mână și ia cu alta, fapt de atâtea ori dovedit. Ordonanța care stabilește metodologia de acordare a tichetelor de vacanță aduce și o veste mai puțin bună pentru cei care vor să beneficieze de acest drept. Un articol detaliat referitor la modalitatea de acordare a acestor tichete poate fi lecturat aici.

Taxați cu 145 de lei

Practic, cadrele didactice care vor opta pentru primirea voucherelor de vacanță vor fi taxate cu suma de 145 de lei. Această sumă reprezintă impozitul pe venit pe care statul și-l arogă. Impozitul, cu o valoare de 10 %, va fi reținut doar în luna în care tichetele vor fi acrodate.

6) Sumele reprezentând voucherele de vacanță sunt supuse impozitării în luna în care au fost acordate beneficiarului.

Nu vrei vouchere?

Tichetele de vacanță pot fi refuzate de toți cei care nu doresc să le primească.

Beneficiarii care nu doresc să primească vouchere de vacanță depun o solicitare scrisă în acest sens la unitatea/ instituția angajatoare, în termen de 30 de zile de la data publicării prezentului ordin în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -